Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Horoscop

Mercur, se află în Taur pe 3 aprilie și face careu cu Pluto din Vărsător. Tot Mercur din Taur face sextil cu Saturn din Pești pe 5 aprilie.

Berbec
Îți faci viața puțin mai confortabilă. S-ar putea să fii gata să investești într-un proiect care este dorința inimii tale. Aceasta ar putea însemna să cumperi echipamente, să faci angajări sau să mergi la un curs de perfecționare. Simți că trebuie să cheltuiești bani pentru a face mai mulți. Ești foarte productiv iar dacă ești implicat într-o activitate fizică, ai putea filma un videoclip cu ceea ce faci, astfel încât să te poți vedea dintr-o perspectivă diferită. Sau te pregătești să mergi la un editor pentru a-ți publica scrierile. Ori la un contabil să-ți examineze finanțele.

Taur
Conexiunile tale aduc oportunități. S-ar putea să auzi despre unele schimbări la locul de muncă. Compania ta ar putea trece prin unele ajustări majore, dar ești într-o poziție puternică. Acesta este un moment bun pentru a face conexiuni cu managementul, dar ia în considerare să-ți postezi totuși CV-ul pe o platformă de recrutare. Ai putea contacta pentru a discuta cu foști colegi sau membri ai unei organizații profesionale din care faci parte. Ai multe resurse acum, chiar dacă ești reticent să le folosești.

Gemeni
Primești mesaje clare. Ai putea avea un vis sau o viziune foarte interesantă. S-ar putea să-ți vezi viitorul în detaliu. Ai putea primi un mesaj divin. Pe măsură ce citești un text sacru, ceea ce trebuie să faceți în continuare ar putea deveni foarte clar. S-ar putea să primești responsabilități suplimentare.  Șeful tău ar putea vedea un mare potențial în tine, dar mai întâi vei fi testat. S-ar putea să moștenești un proiect mare pe care altcineva l-a gestionat prost. Sau ți-ar putea oferi o echipă de oameni care nu se înțeleg între ei. Ai capacitatea de a face acest lucru să funcționeze.

Rac
Ai putea face o conexiune grozavă. Chiar dacă s-ar putea să-ți placă jobul, beneficiile ar putea lăsa de dorit, iar acest lucru te poate determina să cauți în altă parte. Vei descoperi că talentele tale sunt la mare căutare. Dacă ești la școală, ai putea fi acum o stea strălucitoare. S-ar putea să te descurci foarte bine la o sarcină sau să obții nota maximă la unele teme, dar, mai important, înțelegi cu adevărat ce ai de învățat. Dacă nu ești la școală, ai putea îndruma un membru al familiei.

Leu
Faci imposibilul să se întâmple. Cineva pe care îl cunoști ar putea sugera o destinație de călătorie. Probabil că vrei să mergi, dar întrebarea este cum își planifici bugetul. Însă ar putea fi o oportunitate care apare doar o dată în viață. S-ar putea să trebuiască să fii creativ pentru a face acest lucru să se întâmple. Analizezi diverite oportunități de investiții pentru a ajunge la independența financiară pe care ți-o dorești. 

Fecioară
Parteneriat benefic. Ai putea recunoaște că ești responsabil și găsești o modalitate de a schimba un obicei nepotrivit. O realizare bruscă a motivului pentru care faci ceva te-ar putea determina să faci o schimbare majoră. Vorbești cu partenerul tău despre relația voastră în sensul de a vă implica mai mult. Poate discutați să vă mutați împreună ori chiar să cumpărați o casă. Poate vă hotărâți chiar să faceți pasul deciziv. 

Balanță
Aventură și dragoste. Vrei să te aventurezi într-o investiție dintr-un domeniu nou pentru tine. Acest lucru îți va testa toleranța la risc, așa că nu arunca zarurile, mai bine studiază opțiunile. Tu hotărăști încotro te îndrepți așa că vei vedea cum dispar obstacolele din calea ta. Mergi într-o nouă direcție. 

Scorpion
Îți arăți abilitățile. Discuți serios despre ideea foarte importantă de a trăi împreună cu o altă persoană. Ai putea vorbi despre cât de mult ți-ar transforma asta viața și relația în sine. Ai ocazia aici să arăți ce poți face. Poate cânți pe scenă, îți arăți tabloul proaspăt terminat, postezi un videoclip online în care îți citești lucrarea la un eveniment. 

Săgetător
Echilibrezi grija pentru alții cu grija pentru tine. Ești foarte serios în îmbunătățirea abilităților fizice. Urmărești creșterea flexibilității, mobilității ori forței. Poate ai angajat un antrenor personal sau te-ai înscris la o sală de sport. S-ar putea să te întâlnești cu membrii familiei pentru a discuta o situație cu o rudă mai în vârstă. Un frate ar putea veni la tine pentru sfaturi cu privire la relația cu un părinte. Sau ai putea ajuta o rudă mai în vârstă să-și elibereze locuința de lucrurile care nu-i mai folosesc. 

Capricorn
Negocierea este cheia pentru a obține ceea ce îți dorești. S-ar putea să cheltui niște bani pe ceva cu adevărat distractiv. Ai putea obține un nou gadget, dar este mai probabil să investești într-o experiență. Sau cumperi bilete de avion pentru o vacanță. Contractul pe care l-ai așteptat ar putea să apară și acum citești termenii și condițiile pentru a vedea dacă totul este în ordine. Ai prefera să-l semnezi și să-l uiți, dar dacă ceva nu este pe placul tău, cere ceea ce vrei.

Vărsător
O mare schimbare duce la posibilități minunate. Ar putea fi o schimbare majoră acasă. S-ar putea să decizi că te vei muta. Poate că nu se va întâmpla imediat, dar nu vrei să mai rămâi mult timp în actuala locuință. Îți pui ordine în finanțe pentru a plăti impozitele. Îți socotești cheltuielile, urmărești achizițiile și te uiți la ratele de rentabilitate pe care le obții din investiții. Tot acest efort te face să te simți ca un adult.

Pești
Întorci o nouă pagină. Vei gândi diferit așa că s-ar putea să renunți la știrile alarmante și să cauți doar povești fericite. Sau te întorci asupra ta și îți aduni gândurile încurajatoare, eliminându-le pe cele negative. Așa te vei simți mai bine și vei fi capabil să realizezi ceea ce îți dorești în viața ta. S-ar putea să fii selectat pentru o nouă oportunitate. Acest lucru ar putea veni cu o anumită responsabilitate, dar ești văzut ca persoana potrivită pentru job. Ar putea fi o promovare sau o șansă de a conduce o echipă. Sau îți asumi unele obligații suplimentare.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Horoscop
DorohoiNews.ro, 03-04-2023

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro