Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop (1)

Berbec
Se întrezărește o oportunitate. Un prieten și-ar putea dezvălui accidental adevăratele intenții. Ai astfel ocazia să vezi partea întunecată a acestei persoane și să nu fie prea fericită că s-a dat de gol. Tu decizi dacă această revelație vă va afecta prietenia. Ești ambițios și poți astfel depăși orice obstacol. Nimic nu va sta în calea acțiunilor tale. 

Taur
Îți faci planuri. Îți transformi modul în care gestionezi banii. Acest lucru s-ar putea datora unor cheltuieli prea mari din ultima vreme. Vrei să verifici achizițiile, pe care nu le mai poți returna. Te întrebi ce te-a determinat să le cumperi și să-ți risipești veniturile. Ești hotărât să faci economii și chiar investiții. Simți că un înger păzitor are grijă de tine. Vei găsi, până la urmă, un articol pe care îl poți da înapoi, ceea ce te va ajuta să te menții pe linia de plutire. Poți folosi această energie la serviciu sau într-o situație de viață. 

Gemeni
Înțelegi un lucru important. O idee nouă poate schimba modul în care vezi lumea. S-ar putea să găsești această idee într-o carte pe care ai citit-o, un videoclip sau un dialog într-un film. În programarea neurolingvistică, aceasta se numește „recadrare”. Modul în care vezi lumea se schimbă și acum vezi lucrurile altfel. Ai putea avea o experiență care îți deschide ochii. Ai o dorință bruscă de a te alătura unui grup de oameni cu preocupări asemănătoare. Vrei să te conectezi cu acesta imediat. Și astfel îți vei face rapid câteva conexiuni utile.

Rac
Obstacolele dispar. Lucrurile care ți-au stat în cale până acum vor dispărea. Ezitarea pe care ai simțit-o și chiar piedicile se vor dizolva. Poți programa un interviu sau o ofertă de muncă. La actualul serviciu, șeful tău te poate avansa. Ori aplici tu la un alt departament cu o echipă mult mai bună. Dacă ai propria ta afacere, ai oportunitatea de a te dezvolta.

Leu
Ești ajutat. Un prieten te ajută dacă soliciți acest lucru, Acesta este un moment în care trebuie să permiti cuiva să vadă că ai momente vulnerabile. Așa relația voastră va fi mai bună. Ai putea avea planuri mari, mai mari decât le-ai avut de foarte mult timp. Deodată vezi cum se poate rezolva totul. Însă nu trebuie să faci lucruri singur. Odată ce stăpânești arta de a cere ajutor și de a deschide brațele pentru a primi, nimic nu te va opri. Și asta ar putea duce la o aventură uimitoare.

Fecioară
Pășești în lumina soarelui. Ieși în evidență deși nu dorești. Te menții în umbăr pe rețelele sociale iar la apelurile video de la serviciu nu pornești camera. Însă acum lucrurile se schimbă. Este moemntul să ieși din ascunzătoare. Deoarece pășiți în lumina soarelui, este foarte posibil să ai parte de o explozie. Poate că cineva te-a căutat să-ți facă un cadou. Este posibil să obții un interviu de angajare sau o ofertă de muncă mult mai bună decât cea pe care o ai acum. 

Balanță
Cauți o aventură. Decizi că nu mai vrei să stai acasă. După luni sau poate ani în care ai stat aproape de casă, ești pregătit pentru o nouă aventură. asta te-ar putea face să-ți revizuiești alegerile de viață în mod real. Împărtășești unei persoane apropiate intențiile tale și va dori să te însoțească. 

Scorpion
Ești inspirat să mergi pe drumul către bogăție. S-ar putea să fii destul de concentrat pe crearea unor venituri pasive. Acest lucru ar putea însemna că investești în acțiuni pentru a primi dividende sau construiești o afacere. Acest interes pentru investiții ar putea schimba modul în care cheltuiești banii, precum și atitudinea ta față de finanțe în general. S-ar putea să te trezești mai devreme ca să poți lucra la o idee de afaceri. Sau să-ți faci pachet pentru serviciu, astfel încât să nu cheltui luând masa în oraș. S-ar putea să vezi cum micile modificări făcute în fiecare zi vor aduce o schimbare importantă în viața ta.

Săgetător
Ceva ți-ar putea zgudui lumea. Ai putea întâlni pe cineva care îți zguduie lumea. Este posibil să fie vorba despre o relație de dragoste ori cineva care îți deschide mintea către noi posibilități. Ești entuziasmat de noile posibilități și ești gata să treci în acțiune. Cauți toate informațiile de care ai nevoie, fie citind, fie urmărind videoclipuri, orice te poate ajuta. Te simți de neoprit.

Capricorn
Faci față provocărilor. Ai putea realiza că rutinele tale (sau lipsa acestora) aduc probleme în viața ta. Ai nevoie de schimbări în organizarea zilelor pentru a fi mai sănătos și mai eficient. Micile modificări vor aduce rezultate grozave. Depui multă energie pentru a afla lucruri despre strămoșii tăi. Te întorci în timp și cauți faptele lor de vitejie. Iar acum simți sprijinul, dragostea și toată experiența lor bătând în inima ta.

Vărsător
Ceva minunat a înflorit. Ai putea întâlni pe cineva de care te îndrăgostești brusc. Sau poate că tu și partenerul tău ați intrat într-o nouă fază a relației în care te simți mai deschis și explorați pasiunile. Creierul tău ar putea exploda cu idei noi. Este posibil să fi găsit unele dintre acestea în cărți sau să fi fost inspirat din filme. Acum ai ambiția să le încerci pe toate. Te simți liber să îți imaginezi ce vrei și să încerci ceva nou. 

Pești
Te eliberezi de un tipar de familie. Ai o dorință foarte puternică de a te elibera de tiparele familiei. Recunoști că poți face lucrurile altfel decât părinții tăi. S-ar putea să realizezi că ai făcut multe lucruri în trecut doar pentru a-ți mulțumi familia și prietenii. Acum descoperi că ai câțiva membri ai familiei care te sprijină complet în a face o schimbare. Primești bani ori un ajutor neprețuit iar asta te va ajuta să te eliberezi de un model vechi în care ai rămas blocat. Această energie vine pentru a-ți stimula ambiția. Gândește-te la ce ai mai multă nevoie.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop (1)
DorohoiNews.ro, 10-04-2023

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro