Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop

E o săptămână cu ceva încărcătură benefică, dar și cu unele mici restricții, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Berbec
Orice întreprinzi în săptămâna următoare îți reușește. Totul îți revine la modul excepțional. Dacă ai avut o situație complicată care te-a pus pe gânduri și ți-a creat câteva zile de suspans, acum va avea un deznodământ fericit. Vei primi din punct de vedere financiar recompense la locul de muncă pentru activitatea prestată. Cu alte cuvinte, este o săptămână în care Berbecul se simte foarte fericit. N-a mai fost fericit de acum două săptămâni. 

Taur
Taurul intră într-o zonă mai cenușie, reflectează, dă dovadă de înțelepciune, dacă discuți cu el, vine cu aforisme, cu maxime, cu proverbe. Vrea liniște și dorindu-și liniștea, va avea perioade când se cufundă în seriozitate și datorită faptului că de multe ori are și acea doză de timiditate și chiar nu vrea să-și dezvăluie încărcătura sufletească pe care o are. În plus, el așteaptă să vadă dacă o relație pe care o are de puțin timp va fi durabilă, deci el acum e cufundat în trăirile lui și mental în analize. 

Gemeni
Gemenii au săptămână uluitoare, Soarele strălucește pentru ei în săptămâna următoare şi au parte de fericire și reușită. Gemenii se afirmă, li se recunosc toate meritele, clarifică fericit o situație care era destul de ambiguă, iar la orizont se vede o mare dragoste. Vei fi iubit și vei iubi la rândul tău. O întâlnire sentimentală este iminentă, așa că dai dovadă, prin bucuria pe care o ai, de o mare vitalitate sau, cu alte cuvinte, zburzi. 

Rac
Racul, în săptămâna următoare, dă importanță schimbărilor, dar și foarte multă atenție comunicării, modului cum comunică cu ceilalți. Va avea parte de multe SMS-uri, de multe mailuri. Se impune la un moment dat și o deplasare pentru rezolvarea unor probleme de serviciu, dar undeva spre finalul săptămânii e obligatoriu să-și strângă familia, deci o reuniune de familie în care simte nevoia să-și destăinuie și realizările, și neplăcerile pe care le-a avut. Dialogul din această săptămână pentru Raci e prioritar și primordial cu ceea ce îi atrage. Deci ei vor discuta în săptămâna următoare numai cu cei care le sunt pe plac. 

Leu
Leul alunecă săptămâna următoare, este înconjurat de rea-credință, de oameni trădători sau pur și simplu e lăsat undeva abandonat, nu i se mai dă atenție, nu i se mai cere o părere, nu vrea nimeni să-l bage în seamă. Dar și el la rândul lui se simte prizonierul unei situații pe care el singur și-a creat-o și nu poate să facă mare lucru momentan pentru a ieși din situația aceasta. Așa că preferă să stea în expectativă. Sfatul este că poți renunța la acea persoană toxică care te-a decepționat, chiar dacă o cunoşti de foarte mulți ani. Nu a mai fost de multă vreme trădare la Leu.

Fecioară 
Fecioara este cu sufletul zburător, are elan în tot ce face, are influxuri benefice, dar și schimbări rentabile. Face o vizită, astfel că cineva drag pe care nu l-a mai văzut de mult timp, se întoarce în sânul familiei. Ai relații amicale cu cei din jur cu care lucrezi și cu care colaborezi, dar la rândul lor, prietenii te vor ajuta într-o relație ca să poți evalua situația, pentru că tu te determini foarte greu când vrei să faci un parteneriat. Sfatul pentru săptămâna următoare: în parteneriatul acesta, indiferent dacă ești doamnă sau domn, fă tu primul pas, pentru că celălalt stă în expectativă la fel ca voi și e mai timid decât voi, așa că dând dovadă de pozitivitate, altruism și de incisivitate veți reuși să obțineți ceea ce vă doriți. 

Balanță 
Balanța intră într-o săptămână în care o situație care nu i-a dat pace câteva zile se sfârșește, dar totodată, după sfârșitul acestei situații, se impun transformări mari, dar cu orice preț. Încercați să acceptați această schimbare în profunzime, nu numai la suprafață, pentru că numai așa vei primi un impuls nou, un suflu nou, vei simți că renaști și reușești până la urmă, după toate întâmplările neplăcute, să refulezi. Dacă faci treaba asta, ai câștigat. 

Scorpion
Scorpionul e pe val, pe vârf. Demararea unei acțiuni cu energia pe care o ai acum și care-ți era necesară, dar și cu combativitatea și tot aplombul pe care-l ai tu, te poate ajuta şi te poți lansa într-o afacere pe care ți-o dorești de multă vreme. Cineva mai tânăr, care crește pe lângă tine și învață, poate să fie asistentul tău sau chiar o rudă apropiată nu te va ajuta. Pasivitatea celui de lângă tine de multe ori te va deranja, dar asta nu înseamnă că nu poți să faci ca să obții ceva nou care te va relansa în afaceri. 

Săgetător
Săgetătorul privește orizontul, e stăpân pe situație, are echilibru bun. Vei face o călătorie, posibil și în afara țării, dar numai doi porumbei. Ai succes, reușită, se ivește un contract benefic pe care îl semnezi în urma unei întâlniri care te încarcă cu energie și te determină să semnezi acel contract. Armonie în cuplu cu persoana iubită. Cu deplasarea pe care o faci, vei descoperi pasiunea care ți-a lipsit în ultima perioadă. 

Capricorn
Capriconul se bate cap în cap cu timpul. Sentimentele lui exclusive, posesivitatea, gelozia și duritatea face să manevreze pe cei din jur și mai ales pe cei care îi sunt datori, care au niște bani să-i datoreze Capriconului. Are o săptămână în care manevrează banii cu o dexteritate extraordinară. Totuși, cât el e preocupat de bani și de alte sentimente, apare o întâlnire pasională și cu raporturi fizice și atracția fizică pe care Capricornul de multe ori o acceptă cu greu acum o primeşte repede și i se trezește în suflet dorința, de parcă sunt două suflete înlănțuite. 

Vărsător
Aceşti nativi sunt cam lunatici. Te retragi în visare, în amintiri, ești precaut, te gândești la cai verzi pe pereți, dar adevărul este altul: ai emoții mari care te doboară. Emoțiile acestea ți-au dat undeva și indecizie, și o doză de pasivitate. Sfatul: revino la realitate, familia ta e îngrijorată că nu știe ce se întâmplă cu tine.

Peşti
Peștii în săptămâna aceasta au orgoliul rănit. Mai are ceva furie vizavi și de partenerul de acasă, dar și ceva faţă de un coleg de la serviciu. E undeva bulversat din cauza unei situații pe care alții au creat-o, iar el este pus s-o rezolve. Are nervi și de multe ori singura rezolvare pentru eliminarea acestei situații e să ducă într-un colț și să plângă. Se impune prudență și înțelepciune la modul cum veți acționa. Nu acționați pe impuls, căci dacă sunteți violenți, ruptura și la serviciu, dar și în parteneriat, poate să apară foarte rapid.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop
DorohoiNews.ro, 31-07-2023

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Casă bătrânească și teren în Dorohoi

Casă bătrânească și teren în Dorohoi
Proprietatea se afla in Dorohoi, cartier Trestiana, strada Ardeal si este compusa din casa bătrânească ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro