Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop

Soarele se află în Balanță și face careu cu Uranus din Taur. Mercur din Balanță face careu cu Uranus pe 17 octombrie.

Berbec - Decizii rapide
Ești cel mai rapid dintre toate semnele zodiacului, dar astăzi s-ar putea să fie nevoie să te controlezi. Când vine vorba de o relație de dragoste, s-ar putea să trebuiască să aștepți ca cealaltă persoană să-ți răspundă. Nu presupune că se poate mișca la fel de repede ca tine. S-ar putea să iei o decizie pripită cu privire la bani. Dar, înainte de a fi de acord să cumperi ceva, mai întâi întreabă-te dacă se poate returna. În cele din urmă, întreabă-te dacă chiar ai nevoie de el. Energia de astăzi îți poate da un sentiment de urgență acolo unde nu există.

Taur - Hotărâre importantă
S-ar putea să fii puțin frustrat deoarece totul pare să dureze mai mult decât de obicei. S-ar putea să existe obstacole ori să fii nevoit să aștepți la coadă sau ca cineva să răspundă la telefon. Respiră adânc și recunoaște că unele zile pot fi mai dificile. S-ar putea să ți se ceară să iei o decizie rapidă. Cineva te-a desemnat responsabil și să te preseze să hotărăști imediat. Dacă ai nevoie de mai mult timp, găsește o modalitate de a-i cere să aștepte.

Gemeni - Nouă abilitate
S-ar putea să ai o întâlnire romantică dar cu cineva care nu este genul  tău. Cu toate acestea, veți fi spontani și veți face lucruri interesante. S-ar putea să ai niște vise profetice, sau intuiții chiar despre străinii care trec pe lângă  tine. Lucrează la perfecționarea abilităților tale psihice. 

Rac - Probleme în familie
Oricât de mult îți iubești familia, în unele zile te înnebunește. Sunt inconsecvenți, nu fac ceea ce promit, etc. Cel mai bun lucru este să iei lucrurile așa cum vin. S-ar putea să simți că lumea se mișcă prea repede. Noi tehnologii continuă să apară și simți că rămâi în urmă. Cu ajutorul tehnologiei, învață lucrurile practice, restul vor fi disponibile online dacă ai nevoie.

Leu - Neînțelegeri
Este foarte ușor să fii înțeles greșit. Ai grijă să trimiți mesaje rapide, în special către șeful tău sau alte persoane cu autoritate. Asigură-te că nu trimiți un text de grup atunci când crezi că va fi adresat unei persoane. Și ai grijă la e-mailurile suspecte. Informațiile de la locul de  muncă îți dau bătăi de cap, așa că ai nevoie de răbdare. 

Fecioară - Prosperitate
Descoperi că ai o credință limitativă despre bani care te împiedică să câștigi mai mult. S-ar putea să te enervezi că unii oameni au bani, sau că lumea nu ar trebui să fie atât de nedreaptă.Este mai bine să iei în considerare abundența din lume decât să fii supărat despre modul în care este distribuită. Ai multe idei despre cum să-ți crești veniturile. Mintea ta este inventivă și creativă.Ai putea începe să-ți pui planul în practică. În cel mai scurt timp, poți avea o schemă completă pentru ce îți dorești. 

Balanță - Sprijin
Încrederea adevărată vine atunci când recunoști că poți face față la orice ți se întâmplă. S-ar putea să te simți provocat când se întâmplă ceva neașteptat. Acest lucru ar putea fi legat de o dinamică de putere între tine și o altă persoană. Știi că vei ieși bine din această poveste. Este posibil să ai de-a face cu bănci. Ai putea aplica pentru un împrumut sau să vorbești despre finanțarea afacerii tale. Este multă birocrație și timp, așa că va trebui să ai răbdare.

Scorpion - Noi tărâmuri
Deși ești în mod natural foarte intuitiv, acum ai un sentiment care ar putea să nu fie adevărat, mai ales dacă se concentrează în jurul morții. Dacă întâlnești oameni noi, s-ar putea să cunoști o persoană foarte interesantă. Ar putea fi diferit de oricine din cercul tău de prieteni. Ar putea fi de altă etnie, dintr-o altă țară sau să aibă o profesie neobișnuită. Și ți-ar putea deveni prieten.

Săgetător - Încetinește 
Simți emoții amestecate despre un prieten. Ai putea trece de la entuziasm la iritare, de la iertare la ranchiună. Dacă acesta este cineva care te duce adesea prin această călătorie sălbatică, s-ar putea să vrei să regândești prietenia. S-ar putea să fie nevoie să încetinești. Ca semn de foc, te poți mișca mai repede decât majoritatea, iar unii dintre colegii tăi ar putea avea dificultăți să țină pasul. Este posibil ca tu să fii cu trei pași înainte și ceilalți să devină confuzi. Încetinește pentru a-i lăsa pe alții să te ajungă din urmă.

Capricorn - Notificare
Ești foarte motivat să-ți pui amprenta. Decizi să postezi pe rețelele sociale, sau vrei să participi la un reality show ori să faci stand-up comedy. Să ieși din zona ta de confort și să pariezi pe tine este o idee bună. S-ar putea să fii foarte atras de cineva care nu este neapărat genul tău. S-ar putea să nu cauți nici măcar dragostea, dar ai putea să te lovești direct de ea. Ridică privirea de pe telefon și nu te grăbi sau s-ar putea să nu vezi ochii strălucitori din fața ta.

Vărsător - Spiritualitate
Vrei să finalizezi mai repede un proiect. Așa realizezi că nu mai ai tonner în imprimantă, ori că internetul nu funcționează, sau orice alte obstacole. Ia o pauză. Viața de acasă ar putea fi destul de haotică. Prietenii ori familia vin în vizită. Ori faci reparații. Ai nevoie de răbdare. 

Pești - Idei grozave
S-ar putea să-ți revizuiești investițiile și să ai reacții mixte. Este posibil să fi existat multă volatilitate pe piață sau doar în ale tale, dar nu este momentul să iei decizii pripite. S-ar putea să aștepți niște documente și, când le primești, descoperi că nu este ceea ce te așteptai. Au trimis formularul greșit sau nu a fost completat corespunzător ori a fost returnat neaprobat. Caută o soluție.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop
DorohoiNews.ro, 16-10-2023

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro