Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

zodii-craciun-1

Iată ce le rezervă astrele tuturor zodiilor în săptămâna dinaintea Crăciunului și cum.

Horoscop Berbec
Nativii Berbec încep săptămâna cu o stare mai puțin bună, de izolare și interiorizare. Au nevoie de mai multă odihnă și detașare față de factorii de stres. Sarcinile la serviciu se înmulțesc și au impresia că nu mai fac față, dacă nu primesc ajutor.
De miercuri, Luna începe să le traverseze semnul zodiacal și simt că își revin, au din nou energie, inițiative și curaj să rezolve diverse probleme, care apar pe parcurs.
Pe 21 decembrie se formează un aspect de susținere între Soare și Saturn, planeta responsabilităților, și reușesc să pună la cale, să facă o strategie pe termen lung, însă nu o împărtășesc șefilor. Este posibil să fie vorba și de o activitate independentă, în care vor să se implice sau să înceapă niște cursuri, să se specializeze într-un domeniu.
Pe 22 decembrie, Soarele intră în zodia Capricorn, pe casa carierei și aspirațiilor profesionale, și urmează o lună de zile în care sunt determinați să-și atingă niște obiective, să obțină o promovare sau să demonstreze că pot conduce o echipă. Tot vineri, încasează o sumă importantă de bani.
Weekendul le aduce multe drumuri, întâlniri, mers la cumpărături, vizite la rude, care le solicită ajutorul.

Horoscop Taur
Nativii Taur se preocupă, la începutul săptămânii, de organizarea unei întâlniri cu prietenii. La serviciu, încearcă să termine mai repede treaba, pentru a-și lua câteva zile libere, să aibă o vacanță mai mare de Crăciun.
Miercuri și joi sunt două zile destul de agitate la locul de muncă, cu preocupări pentru sarcini, dar și rezolvarea unor chestiuni birocratice, un context financiar, obținerea unor acte oficiale.
Pe 21 decembrie se formează un aspect armonios între Saturn și Soare și s-ar putea pune bazele unei colaborări, de pe urma căreia să obțină beneficii financiare anul viitor.
Pe 22 decembrie, Soarele intră în zodia Capricorn, pe sectorul studiilor, străinătății, perfecționării profesionale, direcției în viață și principiilor și urmează o perioadă de o lună de zile în care nativii Taur vor fi interesați să învețe lucruri noi, să se înscrie la cursuri, să obțină diplome, calificări.
Weekendul aduce multe cheltuieli sau o plecare în afara orașului. Atenție mare la tot ce înseamnă acte sau ore de plecare, mai ales dacă este vorba de o plecare în străinătate, pentru că este posibil să apară unele încurcături dacă nu sunt atenți.

Horoscop Gemeni
Nativii Gemeni încep săptămâna cu preocupări pentru sfera profesională și rezolvarea unui context, care ține de relația cu șefii, cu persoane cu putere de decizie sau cu autoritățile.
Miercuri și joi se activează sectorul prietenilor, vieții sociale, planurilor de viitor. Nativii își pot seta obiective, să facă planuri cu partenerul de cuplu, să încheie sau să discute termenii unui contract.
Pe 21 decembrie, Soarele din casa relațiilor formează un aspect armonios cu Saturn din casa carierei, semn că există premizele încheierii unui acord, să se pună bazele unui proiect/plan pe termen lung.
Pe 22 decembrie, Soarele intră în zodia Capricorn, pe sectorul intereselor financiare, a banilor deținuți la comun cu partenerul sau alte persoane, privind administrarea unor bani proveniți din alte surse decât salariile, a unei moșteniri sau recuperarea unei datorii. Și sectorul intim se anima și Gemenii își pot relansa relația de cuplu. Așadar, în următoarea lună nativii sunt preocupați să rezolve un context financiar și intim.
Weekendul vine cu răscolirea universului interior și o stare de oboseală, izolare și introspecție.

Horoscop Rac
Nativii Rac încep săptămâna cu ieșiri în spațiul social, la petreceri sau întâlniri cu colegii, prietenii, programează călătorii sau se pregătesc să plece la rude.
Miercuri și joi se activează casa carierei și au loc întâlniri cu persoane importante, șefi, clienți, persoane cu autoritate de la diverse instituții sau firme cu care colaborează. Posibil o propunere să devină un proiect de amploare de anul viitor.
Pe 21 decembrie, Soarele, din casa muncii și sănătății, formează un aspect de susținere cu Saturn din casa principiilor, convingerilor, direcției profesionale, semn că se pot pune bazele unor proiecte pe termen lung.
Pe 22 decembrie, Soarele intră în zodia Capricorn, pe sectorul relației și mariajului și în următoarea lună nativii vor fi interesați să își rezerve mai mult timp partenerului de cuplu, să rezolve niște neînțelegeri.
Weekendul aduce evenimente neașteptate, vizite surpriză și cadouri de la prieteni și familie.

Horoscop Leu
Nativii Leu sunt interesați, la începutul săptămânii, să încaseze niște sume de bani, să le administreze cât mai bine, să achite niște facturi, să meargă la cumpărături și să obțină resurse financiare pentru un proiect umanitar.
Miercuri și joi sunt zile cu preocupări pentru plecarea într-o călătorie, ieșiri în spațiul social sau discutarea unor proiecte de viitor cu persoane cu mai multă experiență. Se activează și planul sentimental și nativii ar putea să reia legătura cu cineva din străinătate. Pe fondul acesta astral, pe 21 decembrie, Soarele, în tranzit prin casa iubirii și aventurilor romantice, formează un aspect armonios cu Saturn, seniorul karmei. Așadar, demersurile Leilor sunt susținute și de contextul astral în planul amoros și recomandarea astrelor este să ia inițiativa dacă vor să cucerească pe cineva.
Pe 22 decembrie, Soarele intră în zodia Capricorn, pe sectorul muncii, rutinei zilnice și sănătății, și urmează o perioadă de o lună de zile, în care nativii vor dori să se organizeze mai bine la serviciu, să-și ducă la capăt niște obiective, să eficientizeze timpul, să se preocupe de sănătate.
Weekendul aduce evenimente neașteptate în relațiile cu persoane din străinătate, dar și privind activitatea profesională, unde este posibil să facă o schimbare de direcție anul viitor.

Horoscop Fecioara
Nativii Fecioară ar putea să discute chestiuni importante cu partenerul de cuplu, care vizează familia, o mutare, administrarea unor bunuri, organizarea unei petreceri sau întâlniri cu familia de sărbători. Posibil Fecioarele să facă un compromis, să fie pe plac partenerului.
Miercuri și joi se activează sectorul intereselor financiare, a banilor pe care nativii îi primesc din alte surse decât salariile, a cadourilor. De asemenea, se activează și sectorul intimității și Fecioarele pot discuta cu partenerul de cuplu despre o reconectare, o apropiere profundă, de care au nevoie amândouă părțile implicate.
Pe 21 decembrie, Soarele formează un aspect armonios cu Saturn din casa relațiilor, semn că nativii au susținere de la partener în tot ce întreprind.
Pe 22 decembrie, Soarele intră în zodia Capricorn, pe sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, distracției și valorificării unor talente. În următoarea lună, Fecioarele vor fi interesate să-și relanseze relația de cuplu, să își rezerve mai mult timp copiilor, dacă sunt părinți și să plece într-o vacanță, să se relaxeze și să petreacă mai mult timp cu cei dragi.

Horoscop Balanță
Nativii Balanță încep săptămâna în forță la locul de muncă, cu multe sarcini și termene limită de respectat. Atenție la comunicarea cu colegii, pentru că sunt foarte iritați și ar putea să strice relațiile dacă nu știu să-și aleagă cuvintele!
Miercuri și joi, Luna le traversează casa relațiilor și în special joi, când se formează un aspect strâns cu Nodul Nord (Destinul), este posibil ca nativii să discute chestiuni importante în cuplu. Și în planul profesional este posibil să perfecteze termenii unui contract sau a unei colaborări, mai ales că fac eforturi să obțină beneficii financiare.
Pe 21 decembrie, Soarele formează un aspect armonios cu Saturn din casa muncii, așa că au șansa să fie pe aceeași lungime de undă cu colegii sau cu cei cu care desfășoară activități, să lămurească niște neînțelegeri și să lase în urmă tensiunile, care au existat pe o perioadă mai mare de timp.
Pe 22 decembrie, Soarele intră în Capricorn, pe sectorul vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, relațiilor cu părinții și patrimoniului. Urmează o lună de zile în care nativii vor fi interesați să își petreacă mai mult timp cu familia, să rezolve un context locativ.

Horoscop Scorpion
Nativii Scorpion au preocupări pentru sfera sentimentală la începutul săptămânii. Dacă nu au reușit să găsească cadou partenerului, se ocupă în primele zile și nu se lasă până nu găsesc ceva cu care să-și surprindă partenerul.
Miercuri și joi sunt zile active la locul de muncă, cu multe sarcini și activități profesionale. Surpriza este că Scorpionii primesc o ofertă de job și va fi nevoie să dea un răspuns destul de repede. Tentația să facă o schimbare este mare, mai ales că remunerația ar fi cu mult mai mare decât ce au în prezent. Pe fondul acesta astral, pe 21 decembrie, Soarele din casa banilor formează un aspect armonios cu Saturn din casa valorificării unei pasiuni și susține creativitatea și proiectele în care nativii se pot pune în valoare, să înceapă activități care să le aducă satisfacție. Pe 22 decembrie, Soarele intră în zodia Capricorn, pe sectorul comunicării, gândirii, învățării, interacționării și timp de o lună susține comunicarea sub toate formele, negocierile, deplasările, rezolvarea unor contexte birocratice, care țin de administrarea locuinței, perfecționarea profesională sau rezolvarea unor relații cu rudele.

Horoscop Săgetător
Nativii Săgetător sunt preocupați de casă și activitățile gospodărești, mai ales dacă așteaptă rudele în vizită. Miercuri și joi sunt două zile active în planul sentimental, cu discuții mai aprinse. Discuții pot să apară și în cuplurile cu copii din cauza unor evenimente neașteptate sau a faptului că nativii nu sunt pe aceeași lungime de undă cu partenerul vis-a-vis de activităților copiilor. Pe fondul acesta astral, Soarele în tranzit prin ultima zi prin casa personalității, formează un aspect de susținere de la Saturn din casa familiei. Așadar, este posibil ca cineva mai în vârstă din familie să aplaneze un conflict, iar nativii să coopereze cu niște propuneri ale acestora.
Pe 22 decembrie, Soarele intră în zodia Capricorn, pe sectorul financiar și timp de o lună este o perioadă favorabilă pentru a-și negocia salariul, colaborările. Pot veni bani, dar este și tendința de a cheltui mai mult. Se cere totuși o reorganizare a cheltuielilor și de acest lucru se ocupă Mercur, in mișcare retrogradă, până pe 23 decembrie.
Weekendul poate aduce evenimente neașteptate, deplasări sau vești care să le schimbe planurile Săgetătorilor.

Horoscop Capricorn
Nativii Capricorn sunt preocupați, la începutul săptămânii, să pună în ordine niște proiecte, să se asigure că au comunicat colegilor sau celor cu care interacționează, toate informațiile de care este nevoie. Apar și mai multe deplasări decât de obicei pe distanțe scurte, la cumpărături sau vizite, întâlniri cu prietenii, sau pregătirea pentru un minisejur. Pe fondul acesta astral se formează un aspect armonios între Soare și Saturn din casa comunicării, pe 21 decembrie, semn că nativii vor avea idei bune, lasă în spate niște neînțelegeri și au conștientizări cu privire la un context familial.
Pe 22 decembrie are loc intrarea Soarelui în semnul lor zodiacal și le aduce energie, optimism, putere, determinare și își pot urmări obiectivele personale sau profesionale, mult mai ușor, în următoarea lună.
Weekendul vine cu evenimente neașteptate în planul sentimental, în relațiile cu copiii sau privind o deplasare de agrement, unde pot să apară surprize.

Horoscop Vărsător
Nativii Vărsător sunt preocupați de situația financiară, de cheltuieli, cumpărături, cadouri, achitarea unor rate sau facturi. Vărsătorii caută să administreze cât mai bine banii pe care îi dețin, fără să mai facă cheltuieli inutile.
Miercuri și joi se activează casa comunicării și deplasărilor, relaționează foarte mult, își spun ideile și caută să se implice într-o campanie umanitară. Posibil să aibă și întâlniri cu prietenii, să-și facă mici cadouri surpriză, să pună la cale proiecte și strategii pentru noul an.
Pe 21 decembrie, Soarele formează un aspect armonios cu Saturn din casa banilor, așa că este momentul setării unor obiective financiare pe termen lung.
Pe 22 decembrie are loc intrarea Soarelui în zodia Capricorn, pe sectorul subconștientului, spiritualității, frământărilor interioare și trecutului. Recomandarea, pentru următoarea lună, este să-și redirecționeze energia spre interior pentru a se echilibra din toate punctele de vedere, să aibă o introspecție, să se gândească ce anume i-ar face fericiți în planul relațional și profesional.
Weekendul aduce evenimente surpriză în familie, cadouri neașteptate și vizite ale unor rude pe care nu le-au mai văzut de mult.

Horoscop Pești
Nativii Pești încep săptămâna cu Luna în zodia lor. Sunt mai sensibili și au nevoie să își restabilească echilibrul interior. Totodată au intuiție și conștientizează anumite lucruri, ce este important pentru ei și familia lor.
Miercuri și joi se activează casa banilor, unde au loc încasări de sume bonus sau sub formă de primă, dar și cheltuieli neprevăzute.
Pe 21 decembrie, Soarele formează un aspect armonios cu Saturn din casa personalității și au susținere de la cineva de la serviciu într-o chestiune profesională.
Pe 22 decembrie, Soarele intră în zodia Capricorn, pe sectorul planurilor de viitor, proiectelor, prietenilor, vieții sociale și lărgirii cercului de cunoștințe. Urmează o perioadă de o lună de zile în care Peștii vor socializa mai mult, se vor întâlni cu persoane pe care nu le-au mai văzut, cu care au avut o relație bună și acum pot relua un proiect comun.
Weekendul aduce vești și informații surpriză, dar și deplasări neașteptate.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

zodii-craciun-1
DorohoiNews.ro, 18-12-2023

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro