Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop

Săptămâna 11 - 17 martie 2024 este una plină de evenimente, Mercur traversează Berbecul, Marte intră în Pești, iar Luna și Uranus formează o conjuncție care va aduce evenimente puternice pentru zodii. Evenimentul astrologic important al săptămânii este intrarea lui Venus, planeta iubirii, în zodia Pești, pe 11 martie

Horoscop Berbec
Contextul astral al începutului de săptămână le aduce Berbecilor discuții importante în planul personal sau profesional, mai ales dacă intenționează să facă o schimbare. Pe 11 martie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Pești, respectiv casa subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Cum Venus este guvernatoarea casei relațiilor, Berbecii vor încerca să-și pună ordine în gânduri. De asemenea, analizează și încearcă să își dea seama care este direcția spre care ar trebui să meargă. Posibil să fie și confuzie și sentimente amestecate. Miercuri și joi se activează zodia Taur, respectiv casa banilor, unde este posibil să apară situații neașteptate sau bruște, cheltuieli neprevăzute. Atenție la impulsul de a lua decizii financiare, care se pot dovedi neinspirate pe termen lung! Vineri și sâmbătă se dinamizează sectorul comunicării și deplasărilor și nativii vor avea multe de făcut și la serviciu, dar și în planul vieții de familie. Duminică, Luna ajunge în zodia Rac, în sectorul vieții de familie și Berbecii își vor petrece timpul în tihnă alături de familie sau persoanele dragi.

Horoscop Taur
În prima parte a săptămânii Luna formează o conjuncție cu Nodul Nord (Destinul) în casa spiritualității, frământărilor interioare și trecutului. Taurii au posibilitatea să se implice într-o cauză umanitară, să-și redirecționeze energia spre nevoile altora. De asemenea, se gândesc la o situație din trecut, care i-a marcat și caută să închidă un capitol dureros din viața lor. Pe 11 martie, Venus, guvernatorul Taurilor, începe să traverseze zodia Pești, respectiv casa proiectelor pe termen lung, prietenilor, grupurilor, viața socială și urmează o perioadă activă privind interacțiunea cu ceilalți. Atenție, însă, că nu toate propunerile, care vin spre ei aduc beneficii! Taurii trebuie să facă o triere și să-și dea seama în ce merită să se implice. În partea a doua a săptămânii, miercuri și joi, Luna le traversează nativilor casa personalității și apar oportunități, sunt recomandați în proiecte și activități noi profesionale. Conjuncția Lunii cu Uranus ar putea să le dea impulsul să facă o schimbare, să se revolte într-un context relațional. Vineri și sâmbătă se activează casa banilor. Nativii Taur încasează bani, achită utilități, rate, returnează datorii, merg la cumparături. Duminică este o zi cu multe deplasări, la familie, părinți sau ieșiri în oraș cu prietenii.

Horoscop Gemeni
În prima parte a săptămânii, Luna formează o conjuncție cu Nodul Nord (Destinul) în sectorul planurilor de viitor și vieții sociale. Discuțiile pe care le au cu prietenii, le vor aduce Gemenilor o schimbare a unei direcții profesionale. Pentru că se dinamizează și axa sentimentală, pot avea loc discuții care să ducă la o încheiere în planul amoros. Venus, micul benefic, ajunge pe 11 martie, în zodia Pești, pe sectorul carierei și imaginii și urmează o perioadă în care Gemenii vor înregistra succese, li se apreciază meritele și au relații bune cu șefii. Și relația cu persoanele din străinătate se intensifică și nativii pot primi invitații de a-și petrece câteva zile în afara țării. În partea a doua a săptămânii, miercuri și joi, Luna le traversează nativilor sectorul asociat spiritualității, subconștientului, izolării și trecutului și nativii vor căuta să înțeleagă niște lucruri, care îi frământă. De asemenea, pot avea vise, revelații, conștientizări. Conjuncția Lunii cu Uranus ar putea să le dea peste cap sistemul de valori sau să fie nevoie să ia niște decizii în acord cu principiile și credințele lor. Vineri și sâmbătă Luna le traversează casa personalității și vor fi în centrul atenției, participă la evenimente culturale, ieșiri cu prietenii sau familia, iar duminică este posibil să apară o cheltuială neprevăzută.

Horoscop Rac
În prima parte a săptămânii, nativii Rac sunt preocupați de sfera profesională. Luna formează o conjuncție cu Nodul Nord (Destinul), și nativii pot primi o ofertă importantă profesională, așa că ar trebui să nu rateze oportunitatea să-și valorifice potențialul. Începând cu 11 martie, Venus, micul benefic, traversează zodia Pești, respectiv sectorul perfecționării profesionale, dezvoltării, cunoașterii, idealurilor, călătoriilor și sistemului de valori. Urmează o perioadă activă în aceste domenii, cu multe șanse de lansare în noi activități. De asemenea, este stimulat interesul pentru învățare și explorare. Alți nativi se pot gândi să se mute în străinătate sau se apropie mai mult de niște rude, care sunt plecate în afara țării. În partea a doua a săptămânii, miercuri și joi, Luna le traversează nativilor sectorul asociat prietenilor și pot să aibă parte de surprize de la aceștia. La fel de bine pot să fie evenimente neașteptate și-n planul amoros, să se dea peste cap o situație. Spre finalul săptămânii, nativii Rac au de rezolvat o serie de chestiuni administrative, care le vor aduce mult stres, însă vor reuși să facă față tuturor provocărilor.

Horoscop Leu
Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Leu discuții legate de un context privind pregătirea profesională și oportunitatea de a începe niște studii, cursuri, seminarii, care îi pot ajuta să accepte și să aleagă o direcție profesională. Conjuncția pe care Luna o formează cu Nodul Nord (Destinul) le aduce conștientizare și o perspectivă diferită asupra direcției profesionale. Pe 11 martie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Pești, pe sectorul intereselor financiare, a bunurilor moștenite, intimității, transformărilor profunde emoțional. Urmează o perioadă în care Leii vor avea șanse să intre în posesia unor bani sau moșteniri, a unor acte oficiale. În cazurile în care Leii au nevoie să acceseze un credit, vor primi răspunsuri favorabile de la o instituție financiară. Atenție însă la termenii și condițiile de creditare și la speculații/artificii financiare, care ar putea să le aducă mai multe încurcături decât beneficii! Pe de altă parte, în relația de cuplu, Leii caută să reaprindă pasiunea și să se reconecteze cu partenerul. Miercuri și joi se activează sectorul carierei și relațiilor cu șefii, unde pot să apară situații bruște și neașteptate. Spre finalul săptămânii, Luna le traversează nativilor sectorul asociat prietenilor și iau legătura cu prieteni, foști colegi, cu care ar vrea să se revadă.

Horoscop Fecioara
Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Fecioară preocupări pentru situația financiară și rezolvarea unui context legat de relația intimă cu partenerul. Luna formează o conjuncție cu Nodul Nord (Destinul) și este posibil să li se deschidă o perspectivă nouă asupra vieții, în urma unor discuții sincere. Pe 11 martie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Pești, respectiv sectorul căsătoriei și relațiilor. Urmează o perioadă de împăcări și o înțelegere mai bună în cuplurile unde au existat conflicte sau tensiuni. În ce privește sectorul profesional, Venus aduce șanse de încheiere a unor parteneriate noi și beneficii financiare mai multe, așa că nativii sunt sfătuiți să fie deschiși oportunităților, însă cu o mică atenționare: să aibă grijă să nu li se promită ceva, care, în timp, să devină un proiect cu probleme. În partea a doua a săptămânii, Fecioarele ies la evenimente, participă la întâlniri și evenimente și caută să socializeze mai mult, să se întâlnească cu persoane cu care au pasiuni în comun. Luna le traversează sectorul imaginii și profesiei, vineri și sâmbătă, și vor fi în centrul atenției, se pot afirma, să lanseze un proiect, iar duminică participă la un eveniment în familie.

Horoscop Balanță
Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Balanță preocupări pentru relația de cuplu. În planul profesional este posibil să apară propuneri de încheiere a unor parteneriate noi. Luna formează o conjuncție cu Nodul Nord (Destinul), și pot avea loc dialoguri importante legate de viitorul relației. Pe 11 martie, Venus, guvernatorul Balanțelor, își începe traseul prin zodia Pești, respectiv prin casa muncii, rutinei zilnice, activităților profesionale, relațiilor cu colegii și sănătății. Situația în relațiile profesionale se îmbunătățește. La fel și starea de sănătate. Vin propuneri de job, colaborări, asocieri, iar Balanțele care sunt în căutarea unui loc de muncă, ar putea să facă o schimbare. Totuși, recomandarea astrelor este să aibă grijă ce aleg, să nu se trezească peste un timp că nu e ce le trebuie. În partea a doua a săptămânii, nativii caută să administreze cât mai bine niște sume de bani, în posesia cărora vor intra. Nu sunt excluse și evenimente surpriză sau neașteptate într-un context financiar. Spre finalul săptămânii, Balanțele pot programa o călătorie sau caută să rezolve chestiuni birocratice, să se înscrie la niște cursuri, să-și lărgească universul cunoașterii. De asemenea, investesc în cărți și-n dezvoltarea personală.

Horoscop Scorpion
Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Scorpion preocupări pentru activitățile profesionale, relațiile cu colegii și starea de sănătate. Au loc dialoguri importante, care le pot deschide alte drumuri în planul profesional. Venus, micul benefic, ajunge în zodia Pești, pe 11 martie, și dinamizează Scorpionilor casa iubirii, romantismului, copiilor, creativității și valorificării unor pasiuni. Urmează o perioadă cu evenimente plăcute în dragoste, multă sensibilitate și oportunități de a intra într-o relație pentru cei singuri. Scorpionii sunt sfătuiți, totuși, să nu-și idealizeze partenerul la extreme, pentru că este posibil să fie dezamăgiți la un moment dat. Sectorul relației este activat miercuri și joi. Dacă miercuri vor căuta să îi facă un cadou partenerului, joi, nativii Scorpion vor avea și ei surprize din partea acestuia. Pe de altă parte, Luna formează o conjuncție cu Uranus și aduce evenimente neprevăzute în relație. Spre finalul săptămânii, apar preocupări de natură financiară, socoteli, planuri și strategii pe termen lung privind administrarea unor sume de bani, iar duminică nativii sunt activi în sfera socială, ies la evenimente, concerte.

Horoscop Săgetător
În primele două zile ale săptămânii, nativii Săgetător sunt preocupați de sfera sentimentală, un proiect de creație, activitățile copiilor, pregătirea unui sejur. Luna formează o conjuncție cu Nodul Nord (Destinul), semn că nativii vor discuta chestiuni importante legate de sectorul amoros și implicarea într-o relație. În unele cazuri, Săgetătorii vor înțelege că-și pot redirecționa niște energii către un proiect de creație, care să le aducă satisfacție. Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Pești, pe 11 martie, respectiv sectorul asociat vieții de familie, căminului, spațiului de locuit și relațiilor cu părinții. Unii nativi pot să înceapă o renovare, reamenajare a spațiului de locuit. De asemenea, au loc împăcări cu părinții sau cu unele rude cu care au avut neînțelegeri legate de administrarea patrimoniului. Cele mai active zile la locul de muncă sunt miercuri și joi, când pot să apară evenimente neprevăzute într-o activitate pe care o desfășoară sau în relațiile cu colegii/partenerii/ colaboratorii. La finalul săptămânii se activează sectorul relațiilor și nativii vor căuta să petreacă mai mult timp cu partenerul.

Horoscop Capricorn
Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Capricorn preocupări pentru casă, familie, patrimoniu, relația cu părinții sau rezolvarea unor chestiuni administrative. Capricornii pot lua inițiative, au idei noi, iar conjuncția care se formează între Lună și Nodul Nord (Destinul) ar putea să le aducă conștientizări și înțelegerea anumitor situații din planul familial. Venus, micul benefic, începe să traverseze din 11 martie zodia Pești, respectiv casa comunicării și interacționării, a învățării și informațiilor. Micul benefic aduce oportunități în rezolvarea unor conflicte. De asemenea, este stimulată învățarea și implicarea în activități intelectuale. Este o perioadă bună pentru a rezolva diverse chestiuni birocratice, pentru că le vor ieși în cale persoanele de care au nevoie. Capricornii pot face declarații dacă doresc să cucerească pe cineva și au parte de informații utile. În partea a doua a săptămânii se activează casa iubirii și romantismului și este posibil ca unele situații pe care nativii le-au perceput într-un fel să aibă nevoie de o altă abordare. Joi și vineri sunt cele mai active zile ale săptămânii la locul de muncă, cu multe provocări și termene limită de respectat, proiecte noi și conjuncturi care ar putea să le pună în valoare abilitățile. Weekendul aduce preocupări pentru viața de cuplu.

Horoscop Vărsător
Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Vărsător deplasări și dialoguri, care pot provoca o serie de conflicte, dispute pe teme profesionale. Dacă au de rezolvat chestiuni birocratice, Vărsătorii vor fi mai direcți și impulsivi, dar mulțumiți de rezultate. Venus, micul benefic, începe să tranziteze zodia Pești, din 11 martie, respectiv sectorul financiar, așa că urmează o perioadă cu intrarea unor sume suplimentare de bani. Pe de altă parte, Vărsătorii vor fi mai cheltuitori, așa că banii nu vor sta prea mult banii în conturile lor. În partea a doua a săptămânii apar evenimente în familie și din cauza unui lucru mărunt ar putea să se iște o dispută și ei să reacționeze, să spună lucruri de care să le pară rău. Spre finalul săptămânii, Luna începe să le traverseze casa iubirii și aventurilor romantice, distracției și relaxării și lucrurile încep să se mai liniștească, mai ales dacă pleacă într-o minivacanță.

Horoscop Pești
Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Pești preocupări pentru situația financiară. Conjuncția pe care Luna o formează cu Nodul Nord (Destinul) vine să aducă evenimente/dialoguri/negocieri privind intrarea în posesia unor sume de bani sau o negociere salarială. Venus, micul benefic, începe să traverseze, din 11 martie, casa personalității nativilor Pești și le aduce protecție, șanse, oportunități, îi face plăcuți și plini de farmec. Se activează creativitatea, inspirația, intuiția și romantismul. Nativii singuri ar putea intra într-o relație, să socializeze mai mult, iar Peștii care fac parte dintr-un cuplu să le facă mai mult pe plac partenerului. Informații sau vești surpriză și bruște pot veni în partea a doua a săptămânii. Se activează axa cunoașterii și informării și nativii pot să interacționeze mai mult și cu persoane din străinătate. Spre finalul săptămânii se dinamizează sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, părinților. Posibil Peștii să intenționeze să aducă modificări locuinței sau spațiului pentru mai mult confort. În weekend merg la o petrecere sau se alătură unui grup și pleacă în afara orașului într-o stațiune, la relaxare.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop
DorohoiNews.ro, 11-03-2024

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Caut persoană pentru întreținere gazon

Caut persoană pentru întreținere gazon
Caut persoană pentru întreținere gazon! Tel: 0725810071

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor

SC angajează muncitori calificați și necalificați în domeniul construcțiilor
Angajez muncitori calificați și necalificați în domeniul constructiilor, în special șef ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro