Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

horoscop-18-martie-2024

Venus intră în zodia Taur pe 29 aprilie. Marte intră în zodia Berbec pe 30 aprilie. Pluton, planeta transformărilor profunde, începe mișcarea retrogradă, prin zodia Vărsător, din 2 mai.  

Horoscop Berbec
În primele două zile din săptămână, nativii Berbec sunt foarte activi în sfera profesională și este posibil să înregistreze un succes.
Pe 29 aprilie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Taur, respectiv casa banilor obținuți de la serviciu și din alte activități extraprofesionale. Până pe 23 mai, urmează o perioadă cu preocupări de creștere a veniturilor, dar și cu cheltuieli mai mari.
A doua zi, pe 30 aprilie, Marte, guvernatorul nativilor, își începe traseul prin casa personalității, și aduce energie, inițiative și acțiune de a pune lucurile în mișcare pe toate planurile.
Pe 2 mai, Pluton, planeta transformărilor profunde, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Vărsător, prin sectorul relațiilor de prietenie, grupurilor, vieții sociale, activităților de pe urma exercitării profesiei și planurilor de viitor. Este o perioadă intensă în care nativii Berbec sunt invitați să analizeze aceste domenii și să se gândească ce pot îmbunătăți, astfel încât să aibă loc o schimbare benefică.

Horoscop Taur
În prima parte a săptămânii, nativii Taur sunt preocupați de rezolvarea unor chestiuni ce țin de sfera profesională, dar și de organizarea unei călătorii sau vizite la rude.
Pe 29 aprilie, Venus, guvernatoarea nativilor, începe să traverseze zodia Taur, respectiv casa personalității și aduce șanse, protecție, flirt, cuceriri și o bună dispoziție. Sănătatea se poate îmbunătăți și nativii Taur se bucură, până pe 23 mai, de o perioadă favorabilă demarării unor planuri personale sau profesionale.
A doua zi, pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, își începe traseul prin casa asociată subconștientului și este posibil să agite universul interior. Pentru că Marte este guvernatorul casei relațiilor, este posibil să-ți analizezi relația de cuplu sau relațiile profesionale, să identifici ce nu merge și să rezolve. Pe de altă parte, s-ar putea să înceapă o relație cu cineva din trecut.
Pe 2 mai, Pluton, planeta transformărilor profunde, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Vărsător, prin sectorul carierei, unde nativii sunt invitați să-și analizeze relațiile profesionale. Posibil să fie nevoie de o revizuire a planurilor și activităților în următoarele luni.

Horoscop Gemeni
Nativii Gemeni încep săptămâna cu preocupări pentru situația financiară, încasarea unor sume de bani, achitarea unor datorii.
Pe 29 aprilie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Taur, respectiv casa subconștientului, universului interior și trecutului. Pentru că Venus este guvernatoarea casei iubirii, până pe 23 mai, pot să apară persoane din trecut în viața lor, să reia legături sau să analizeze o relație sentimentală, să-și dea seama dacă are potențial sau mai bine renunță. De asemenea, este o perioadă bună de reechilibrare și găsirea unor soluții la problemele care-i frământă.
A doua zi, pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, își începe traseul prin sectorul vieții sociale, prietenilor, proiectelor profesionale pe termen lung, dar și planurilor personale de viitor. Marte aduce determinare, implicare și multă energie în demararea unor proiecte îndrăznețe.
Pe 2 mai, Pluton, planeta transformărilor profunde, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Vărsător, prin sectorul credințelor, principiilor de viață, studiilor, lărgirii universului cunoașterii, care necesită analiză și reînoire, pentru a putea progresa.

Horoscop Rac
Începutul săptămânii le aduce nativilor Rac preocupări și discuții cu partenerul de cuplu pentru organizarea unei călătorii. Pe 29 aprilie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Taur, respectiv casa proiectelor de viitor, vieții sociale și prietenilor și până pe 23 mai apar oportunități prin prieteni. Nativii Rac pot relua niște proiecte mai vechi, să cunoască persoane noi, cu care au idealuri și credințe comune. De asemenea, nativii singuri se pot simți atrași de către o persoană din anturaj.
A doua zi, pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, își începe traseul prin sectorul carierei, imaginii și reputației profesionale, unde vor da dovadă de mult curaj și inițiative în proiectele noi. De asemenea, atenție, că pot să apară discuții aprinse cu șefii, dar care vor avea o abordare constructivă!
Pe 2 mai, Pluton, planeta transformărilor profunde, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Vărsător, prin sectorul intereselor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, dar și a banilor pe care îi datorează. Urmează o perioadă de revizuire, analiză și de găsirea unor soluții de achitare a unor datorii. De asemenea, și planul intim este activat și este nevoie de o reconectare cu partenerul de cuplu.

Horoscop Leu
Nativii Leu încep săptămâna cu un volum mare de lucru la serviciu și vor încerca să-și concentreze toate sarcinile în prima parte.
Pe 29 aprilie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Taur, respectiv sectorul carierei, aspirațiilor profesionale și reputației și este posibil să li se recunoască meritele, să obțină o realizare, să li se facă oferte, să fie cooptați într-o echipă nouă.
A doua zi, pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, își începe traseul prin casa studiilor, cunoașterii, călătoriilor, principiilor și credințelor, pe care nativii le vor argumenta și susține cu tărie. De asemenea, urmează o perioadă favorabilă studiului, acumulării de cunoștințe, lărgirii orizonturilor și implicării în proiecte curajoase.
Pe 2 mai, Pluton, planeta transformărilor profunde, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Vărsător, prin sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale și urmează o perioadă de câteva luni în care nativii Leu sunt invitați să-și revizuiască modul în care abordează relațiile, să se gândească la o schimbare, care să îi ajute să progreseze.

Horoscop Fecioara
Nativii Fecioară încep săptămâna cu preocupări pentru sfera sentimentală, iar nativii părinții pentru activitățile și programul la comun cu copiii.
Pe 29 aprilie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Taur, respectiv sectorul studiilor, principiilor, cunoașterii, dezvoltării și schimburilor de experiență profesională. Până pe 23 mai nativii sunt stimulați să învețe din nou, să călătorească și să aibă experiențe inedite, care să le deschidă orizonturile.
A doua zi, pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, își începe traseul prin casa intereselor financiare și a vieții intime. În perioada următoare există preocupări pentru rezolvarea unui context financiar, intrarea în posesia unor sume de bani, dar și achitarea unor datorii. Viața intimă se dinamizează și este posibil ca nativii să ia inițiative să se reconecteze cu partenerul de cuplu.
Pe 2 mai, Pluton, planeta transformărilor profunde, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Vărsător, prin sectorul muncii și sănătății. Va fi nevoie de o reevaluare a activității profesionale, o revizuire a proiectelor, ca în final schimbarea să ducă la un progres profesional.

Horoscop Balanță
Nativii Balanță sunt preocupați la începutul săptămânii de activitățile gospodărești, relațiile cu familia, organizarea unei întâlniri.
Pe 29 aprilie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Taur, respectiv casa avantajelor financiare și a vieții intime, a încrederii reciproce și a transformărilor profunde. Balanțele vor avea preocupări pentru creșterea veniturilor și pentru banii la comun, investițiile și plățile unor impozite/taxe. De asemenea, viața intimă se animă și pot reînvia pasiunea în cuplu.
A doua zi, pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, își începe traseul prin casa relațiilor și parteneriatelor și anunță un tranzit destul de tensionat, dacă nativii nu vor știi să aplaneze niște conflicte sau să rezolve o criză relațională. Se pot rupe relații sau contracte profesionale, așa că recomandarea astrelor este să aibă grijă cum gestionează situațiile.
Pe 2 mai, Pluton, planeta transformărilor profunde, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Vărsător, prin sectorul sentimental, al copiilor, valorificării unei pasiuni. În următoarele luni nativii Balanță sunt invitați la o analiză a sentimentelor și o abordare nouă în relațiile cu persoanele dragi.

Horoscop Scorpion
Nativii Scorpion sunt foarte comunicativi la începutul săptămânii în relațiile personale, iar la serviciu au un randament intelectual ridicat.
Pe 29 aprilie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Taur, respectiv casa relațiilor și parteneriatelor/colaborărilor profesionale. Venus aduce armonie, înțelegere și împăcări acolo unde este nevoie și mai mult timp petrecut în compania partenerului. În sfera profesională, se pot încheia contracte avantajoase până pe 23 mai cât durează tranzitul.
A doua zi, pe 30 aprilie, Marte, guvernatorul nativilor, își începe traseul prin sectorul activităților profesionale și sănătății. Urmează o perioadă cu multă energie și inițiative, curaj și acțiuni îndrăznețe. Atenție însă la suprasolicitare, care poate afecta starea de sănătate!
Pe 2 mai, Pluton, planeta transformărilor profunde, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Vărsător, prin sectorul casei, vieții de familie și părinților. Scorpionii sunt invitați să-și reevalueze relațiile de familie și să rezolve un context locativ sau care privește relaționarea cu familia lor sau a partenerului.

Horoscop Săgetător
Nativii Săgetător încep săptămâna cu preocupări financiare, încasări, plăți, cumpărături și cadouri pentru cei dragi.
Pe 29 aprilie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Taur, respectiv casa muncii, activităților profesionale, relațiilor cu colegii, rutinei zilnice și sănătății. Până pe 23 mai urmează o perioadă favorabilă rezolvării unor probleme la locul de muncă. Totodată, nativii pot primi oferte noi de colaborare, de job, de implicarea în proiecte noi. Starea de sănătatea se poate îmbunătăți.
A doua zi, pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, își începe traseul prin sectorul iubirii, aventurilor romantice, flirtului, cuceririlor, copiilor, creativității și vacanțelor. Urmează implicare în aceste domenii. Nativii singuri își pot exprima cu impulsivitate emoțiile, trăirile și sentimentele și se pot grăbi să intre într-o relație.
Pe 2 mai, Pluton, planeta transformărilor profunde, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Vărsător, prin sectorul comunicării, gândirii și interacționării. Urmează o perioadă de revizuire a felului în care se abordează chestiunile care îi frământă, privind relaționarea și învățarea unor lucruri noi pentru a progresa.

Horoscop Capricorn
Nativii Capricorn au parte, la începutul săptămânii, de tranzitul Lunii prin zodia lor, care le imprimă multă organizare și interes pentru rezolvarea sarcinilor și îndatoririlor profesionale.
Pe 29 aprilie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Taur, respectiv sfera sentimentală, relațiile cu copiii, creativitatea, vacanțele și dezvoltarea pasiunilor. Până pe 23 mai urmează o perioadă favorabilă poveștilor de iubire, petrecerii timpului în mod plăcut, programării sau plecării într-o vacanță, dar și implicării într-un proiect de creație.
A doua zi, pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, își începe traseul prin casa vieții de familie și nativii se pot mobiliza să rezolve ceva legat de casă, spațiul de locuit, o tranzacție imobiliară sau o reamenajare.
Pe 2 mai, Pluton, planeta transformărilor profunde, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Vărsător, prin sectorul financiar și urmează o perioadă de revizuiri financiare, dar și privind încrederea în forțele proprii.

Horoscop Vărsător
Nativii Vărsător au parte, la începutul săptămânii, de niște zile, în care se simt fără energie și motivație. Volumul de muncă și sarcinile crește de la o zi la alta și nativii fac față cu greu tuturor provocărilor.
Pe 29 aprilie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Taur, respectiv sectorul casei, familiei, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Până pe 23 mai urmează o perioadă în care își pot îmbunătăți relațiile cu părinții, să rezolve un context locativ sau o reamenajare a spațiului pentru mai mult confort.
A doua zi, pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, își începe traseul prin sectorul comunicării, gândirii, interacționării, negocierilor și deplasărilor. Comunicarea poate deveni mai agresivă în perioada următoare. Vestea bună este că nativii Vărsător vor avea multe idei curajoase și găsesc soluții la diverse probleme.
Pe 2 mai, Pluton, planeta transformărilor profunde, își începe mișcarea retrogradă prin zodia lor, prin sectorul personalității și nativii pot începe o revaluare a planurilor personale de viitor.

Horoscop Pești
Nativii Pești încep săptămâna cu planuri pentru următoarea perioadă în ce privește programarea unei vacanțe și petrecerea timpului liber în mod plăcut cu familia.
Pe 29 aprilie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Taur, respectiv casa comunicării, gândirii și opiniilor, învățării, interacționării cu ceilalți și deplasărilor. Până pe 23 mai, urmează o perioadă cu preocupări de acumulare de cunoștințe, relaționare, socializare, exprimare a ideilor. De asemenea, comunicarea se îmbunătățește și nativii pot rezolva o serie de activități.
A doua zi, pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, își începe traseul prin casa banilor, semn că nativii vor fi determinați să câștige mai mult. Atenție, însă, că este posibil să aibă și acțiuni pripite, să cheltuie fără să țină cont. Totodată, Peștii își doresc independență financiară.
Pe 2 mai, Pluton, planeta transformărilor profunde, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Vărsător, prin sectorul subconștientului, introspecției și trecutului și este posibil să iasă la suprafață anumite trăiri, sentimente și emoții, care pot fi vindecate, dacă înțeleg un context din trecut. De asemenea, Peștii ar trebui să-și analizeze acțiunile din trecut, să elimine ceva ce îi ține în loc, pentru a putea evolua.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

horoscop-18-martie-2024
DorohoiNews.ro, 29-04-2024

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Două vești:
- Am o veste bună și una proastă.
- Zi-mi-o pe aia bună.
- Voi deveni tătic!
- Și cea proastă?
- Nevasta ta e însărcinată!



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar
Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și pizzar. Relații la telefon: 0747677372

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând apartament cu 2 camere, ultracentral, lângă Piața Centrală

Vând apartament cu 2 camere, ultracentral, lângă Piața Centrală
Caracteristici: - Suprafață generoasă: 54 mp; - 2 camere spațioase și luminoase; - Etajul 4, bloc ...

Vânzări terenuri

Vânzări terenuri
Vând teren în Dealu Mare, la 2km de orașul municipiu Dorohoi, teren arabil întabulat ...

Teren de vânzare 1000 mp

Teren de vânzare 1000 mp
Ofer spre vânzare teren în suprafață de 1000 mp pe strada Mihail Sadoveanu, foarte aproape ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro