Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

PNL - Dorohoi

Partidul Național Liberal Dorohoi a luat act de comunicatul plin de minciuni, impostură și cinism al vremelnicului viceprimar Lucian Topalagă și al consilierilor Ionel Săcălianu și Dan Molociniuc publicat pe site-ul dumneavoastră, și ca urmare suntem nevoiți să le răspundem acestora pentru prima și ultima oară.

Spunem din capul locului că nu vrem să intrăm în polemică cu niște oameni care nu au coloană vertebrală politică, oameni care plâng probabil și în somn după destrămarea USL, formațiune de pe urma căreia aceștia doreau să obțină beneficii personale la infinit. Adevărații membri PNL Dorohoi, cu excepția celor trei s-au trezit, iar afacerea USL a picat și la nivel național. Cei trei domni trăiesc în mod sigur la trecut, trăiesc în minciună și speră încă în promisiunile făcute în interiorul campaniei USL, promisiuni de care, din păcate, noi nu suntem străini și pe care le vom face publice la momentul potrivit.

Vom trece punctual să demontăm o construcție diabolică făcută de consilieri de care PNL se dezice TOTAL. Oameni ca Lucian Topalagă, Ionel Săcălianu și Dan Molociniuc nu vor mai ajunge în veci pe listele PNL. De altfel, cei trei folosesc abuziv numele și sigla PNL întrucât, DOROHOIUL trebuie să știe, adeziunile acestora nu au fost validate de PNL Dorohoi. La această oră cei trei sunt slugile PSD și ale primarului Alexandrescu Dorin! Folosind tehnica de dezinformare învățată în defunctul USL, au depus adeziunile la PNL la sediul județean fără să știe că acestea trebuie validate la nivelul organizației locale. Drept pentru care, la această oră, cei trei: Lucian Topalagă, Ionel Săcălianu și Dan Molociniuc sunt acum ai nimănui. Ei NU au culoare politică decât probabil cea a PSD-ului, partid cu care au cochetat încă de când au vânat funcții politice. PNL are în rândul său medici, doctori, profesori, ingineri, oameni cu experiență și CARTE, condiții în care Lucian Topalagă, Ionel Săcălianu și Dan Molociniuc nu-și mai găsesc locul aici.

Străbunii PNL, să amintim aici I.C.Brătianu, Dimitrie Sturdza și alții s-ar roti în mormânt să vadă nume ca Lucian Topalagă, Ionel Săcălianu și Dan Molociniuc pe listele PNL. De ce țin cei trei cu dinții de fotoliile de consilier și își arogă numele de PNL pentru a fi menținuți în funcție? Simplu! Îndemnizațiile de consilier și viceprimar le țin de foame. Doar așa pot face afaceri cu statul, doar așa pot obține chirii și contracte de concesiune reduse, doar așa pot fi influenți!

Să începem cu JURISTUL Lucian Topalagă, cel care s-a dovedit mediocru încă de firav și care nici măcar nu a avut puterea să termine studiile plătite cu bani grei la o facultate privată, loc unde, se știe nu trebuia multă inteligență pentru a intra în posesia unei diplome de licență. Topalagă, ajuns acum vremelnic viceprimar  nu a avut un loc de muncă niciodată în viața sa, cu excepția celui din afacerea familiei. Cei 3000 de lei pe care-i încasează lunar doar că știe să mestece gumă și pupă tălpile primarului îi dau acum o oarecare libertate. Îi reamintim vicelui de episodul când a fost chemat ca un școlar în biroul secretarului Primăriei Dorohoi și luat la întrebări legate de studiile terminate de el. Episodul a fost dat atunci și în presa națională! Ca un școlar a recunoscut că nu a fost în stare să-și termine facultatea și semnează în fals pe proiectele de hotărâre cu titlul de JURIST. Ca un copil și-a recunoscut vina. Noi regretăm că documentele semnate de el sub acest titlu nu au produs efecte juridice.

Despre Ionel Săcălianu și Dan Molociniuc vă putem spune doar că desfășoară activități conexe în care au nevoie de sprijinul primăriei și al primarului. Despre acest lucru vom vorbi la timpul potrivit.

Trebuie doar să reamintim celor trei Lucian Topalagă, Ionel Săcălianu și Dan Molociniuc că nu au măcar dreptul să vorbească despre Constantin Bursuc, cel care i-a susținut la vremea respectivă și pe care l-au vândut asemenea gestului făcut de Iuda. Trebuie să le amintim celor trei că se fac părtași la toate faptele de corupție care sunt acum anchetate de DNA și privesc activitatea primăriei și a Consiliului Local. Prin votul și semnătura lor au fost vândute terenuri scumpe ce aparțin Dorohoiului! Oameni ca ei nu spun nimic și nu fac nimic decât pentru binele lor. Cei trei au apărut din greșeală pe listele  USL! Noi, PNL, nu vrem să-i aducem în fața instanței de judecată. Îi vor aduce acolo alții. Noi îi lăsăm să se bucure de îndemnizații încă câteva luni de zile, asta pentru că ne gândim că din aceste îndemnizații își hrănesc gurile flămânde ale propriilor copii. După acest mandat îi sfătuim să candideze pe listele PSD sau independenți dacă se cred zmei politici. Să ne arate atunci ce potențial politic au Lucian Topalagă, Ionel Săcălianu și Dan Molociniuc!

Cu stupoare vedem că Lucian Topalagă, Ionel Săcălianu și Dan Molociniuc vorbesc de guvernul Boc, deși TOT ce s-a făcut în acest Dorohoi s-a făcut cu bani de la acest guvern de dreapta. Dacă nu ar fi fost inundații în Dorohoi, dacă nu ar fi murit oameni aici, Dorohoiul ar fi arătat și acum ca înainte de inundații! Nu putem trece cu vederea că Lucian Topalagă, Ionel Săcălianu și Dan Molociniuc au GRAVE probleme de exprimare. Cei trei nu pot lega trei cuvinte! Cei trei nu pot crea un discurs politic iar PNL consideră că dreptul la replică publicat de cei trei nu este produsul muncii lor ci este scris de altă persoană.

Dragi dorohoieni, haideți să eliminăm din rândul nostru paraziții! PNL Dorohoi a reacționat pentru prima și ultima dată doar pentru ca paraziții să înțeleagă că sunt paraziți!

Cu respect pentru Dorohoi,

Biroul Local PNL Dorohoi.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

PNL - Dorohoi
DorohoiNews.ro, 16-11-2015

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro