Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Sigla_PPbun

Partidul Poporului isi propune aplicarea de urgenta a legii Cojocaru, si ridicarea clasei mijlocii pe care se sprijina orice stat modern, cu alte cuvinte disparitia saraciei. Deasemenea anularea majoritatii taxelor si impozitelor actuale care stopeaza dezvoltarea industriei mici si mijlocii, schimbarea actualui cod fiscal, si reducerea TVA. Economia tarii are neaparata nevoie de aceste masuri ca sa-si revina. Dar oricine este interesat se poate informa mai mult despre cum vad ei posibile aceste lucruri.
“Sunt unul dintre primii cetateni ai orasului care am luat initiativa formarii unei filiale a Partidului Poporului la Dorohoi, si probabil datorita faptului ca am experienta organizatorica am fost desemnata sa ocup functia vremelnica de presedinte a Comitetului de initiativa si sa organizez partidul pana la alegeri. Am incercat, in ultimul timp, sa stau “mai pe margine”, ca sa folosesc un termen sportiv, dar nu pot sa mai stau impasibila la ceea ce vedem cu totii in jur. “Saraca tara bogata”  patria noastra, odinioara granarul Europei, astazi nu-si mai poate hrani fii. Romanii ajung sclavii altor neamuri, si-si rup oasele muncind pentru un pumn de euro. Sau mai rau: familii destramate, oameni care isi pun capat zilelor nemaiputand sa-si plateasca ratele la banci sau sa-si intretina familia. Intelingenta tarii este scoasa la mezat pe pietele straine! Sunt profesor, pana si copii de gimnaziu vorbesc despre plecarea din tara! Iar noi stam, stane de piatra amortite si nu facem nimic! Pana cand romani, pana cand?”, a declarat pentru DorohoiNews.ro, Presedintele Comitetului de initiativa pentru formarea PP Dorohoi Prof. Padurariu Liliana.
“In alta ordine de idei, de cand am facut acest pas sunt intrebata ce “personalitati” ale orasului vin alaturi de noi? Partidul este deschis oricui vrea binele tarii si doreste dezvoltarea Dorohoiului, deci si tu stimate cetatean care citesti aceste randuri poti fi o “personalitate”. Dar mi-as dori in primul rand sa vina alaturi de noi oameni care pana acum nu s-au implicat politic, e nevoie sa punem umarul cu totii sa scoatem tara la liman. Daca nu, degeaba stati pe margine si comentati de bine sau de rau pe cei care au curajul sa o faca, nu ati rezolvat nimic. Partidul Poporului este in primul rand un partid care promoveaza democratia in randurile sale, oricare dintre membrii sai poate candida pentru orice functie in partid. Eu nu m-am gandit inca daca voi candida sau nu, si pentru ce anume, deocamdata fac ceea ce am invatat foarte bine in ultimii ani sa organizez, si oricine va gasi in mine un sprijin daca vrea sa se lanseze in politica, sau vrea sa lupte pentru ideile lansate de Partidul Poporului”, a mentionat Liliana Padurariu. DorohoiNews.ro

Autor: DorohoiNews.ro

 

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Sigla_PPbun
DorohoiNews.ro, 06-01-2011

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

26.08.2011 la 00:00

Hai să vedem ce brânză o să facă şi acest partid.

23.02.2011 la 20:06

pentru Abri sau Jiji baiete te-am ginit, te-ai dat de gol cu locurile de munca de pe centura. Stii c-am multe despre subiect, la politie se mai gasesc informatii despre fatucile ce faceau centura pe vremea lu Ceasca. Abia astept campania electorala, sa vezi ce scoatem pe piata, frate!

17.02.2011 la 12:25

PP in Dorohoi... wow, vor umbla maidanezii cu covrigi in coada, vor fi locuri de munca ( pe centura ? ) vom fi cei mai bogati din UE... treziti-va incepe o noua zi, visele pot astepta pana la noapte dragi dorohoieni :) P.S. D-na "presedinte" politica adevarata nu se face cu traseism politic si vrajeala de 2 lei.

13.02.2011 la 16:00

me mbrii partidului prostimi,lui diaconescu ii creste averea iar vou va umple capul cu prosti. cand nu a-i casa masa si cercesti vrei sa devi campion,visuri,visuri. ce stie sa faca acesta pentru tara.cat de greu este sa tragi osul din gura cainelui,dar psd-pdl-pnl-prm numai daca maraie la voi,nu stiu pe unde o sa va ascundeti. dan a vazut cusca o data,iar a doua oara nu mai scapa din cusca jilava.

25.01.2011 la 14:17

DOAMNA ??? LILI PADURARU TRECE DE LA UN PARDID LA ALTUL FARA JENA..NU AI PIC DE RUSINE...CUM POTI FI ASA ? CAUTI NUMAI FUNCTII DE CONDUCERE PLATITE GRAS ...NU TE MAI SATURI..DACA ERAI BUNA LA POLITICA NU PLECAI DIN PNL, DAR AI AFIRMAT CA NU VREI SA FII CONDUSA DE UN FOST PRESEDINTE , A.........ASTA TE JENA? ,,STAI ACASA SI CRESTE COPII ... NU AVEM NEVOIE DE TINE IN POLITICA LOCALA..CAUTA PE LA TARA , UN SAT CEVA CARE E PLIN DE ANALFABETI SI GATA!!! PLEACA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12.01.2011 la 10:47

Daca reusaste sa stopeze jaaful la nivel inalt vor scoate tara la liman, e nevoie de o doctrina?Uitati-va la alianta PC+PNL

06.01.2011 la 22:49

poporul nu este prostime asa cum ati afirmat dorohoianule! poporul cuprinde in cea mai mare parte oamenii de rand, taranii, muncitorii care duc si au dus greul tarii. E usor a critica si a face misto de un partid sau altul....la asta se pricep toti....mai greu este a face ceva pt aceste categorii de oameni!!!

06.01.2011 la 21:07

In sfarsit..partidul pt prostime..ma miram ca inca nu e aparut in Dorohoi..Ce ma mira e ca "intelectuali" sunt cei ce il conduc... Cu siguranta Dan Diaconescu si OTV-ul vor salva Romania! La munca!..nu visati la zecile de mii de euro promise!.. O sa-si vanda averea diaconescu sa va dea bani?...

06.01.2011 la 20:57

Doamna "director scoala 7 ", ca bune prietene si colege va rog sa ma sunati pentru a clarifica....

06.01.2011 la 19:34

Ce doctrina are acest partid? Dreapta,stanga,ecologist,...?Iesirea din starea dificila este sa ne apucam de munca,sa nu asteptam pomana de la guvernanti.De 20 de ani toate guvernele au dat somaj,ajutor de nastere,ajutor de copii,ajutor pt puturosi,etc.,pentru a primi voturi.Acum platim \"lafaiala\" tuturor partidelor de la guvernare.

06.01.2011 la 17:47

te-ai si plictisit de PSD? asa repede? la PNL a durat mai mult! important e ca ai invatat sa organizezi!? de aici cand pleci? macar noii colegi sa stie cum o sa-i TRADEZI!!!

06.01.2011 la 13:58

sediul se afla in intersectia giratoriu

06.01.2011 la 13:10

sediul este in intersectia de la sensul giratoriu....cum coborati de la blocul turn....langa Vodafone sau Misone

06.01.2011 la 10:33

La multi Ani si bine ai venit...PP in orasul nostru Sint unul din cetatenii care am adunat citeva liste cu semnaturi pentru sprijinirea LEGII COJOCARU va rog sa imi spuneti unde aveti sediul si cu cine pot lua legatura. Va multumesc si va doresc succes

06.01.2011 la 10:13

In sfirsit............Poate se mai intoarce d-zeu si cu fata spre noi ca tare pacaliti si umiliti am ajuns bafta si mult succes PP avem deplina incredere in dascalii nostri,inca o data dau dovada ca exista

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro