Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Sorin Alin Clim

Datorită atacurilor mediatice din ultima perioadă, Alin Sorin Clim, viceprimarul Municipiului Dorohoi a ținut să facă unele precizări în exclusivitate pentru Dorohoi News, față de situația creată prin demiterea lui de la conducerea Organizației Municipale PNL Dorohoi.

 

Dorohoienii sunt în ultimul timp martorii unui atac mediatic lansat împotriva mea de o parte a membrilor PNL, care nu pot accepta că a sosit şi la Dorohoi momentul regândirii modului de a se face politică.
   
Din păcate, câţiva membri PNL au uitat care sunt iniţialele partidului din care fac parte, au uitat că Dorohoiul a ales majoritar reprezentanţii PNL şi PSD, populaţia exprimându-şi astfel neîncrederea în candidaţii PD-L.
   
În această conjunctură, atacurile împotriva mea vin din partea unor persoane care în acte sunt liberali, iar cu sufletul se regăsesc în alte partide.
   
Dacă mai existau dubii, acestea au fost destrămate de domnul doctor Andrieş Valerian, preşedinte PD-L Dorohoi, care a declarat în conferinţa de presă din 27 februarie că cei din partidul pe care îl conduce la nivel local nu au avut o colaborare bună cu PNL-ul tocmai din cauza mea, dar că speră într-o colaborare fructuoasă cu viitoarea conducere interimară.
   
Pentru o bună informare a dorohoienilor, trebuie să fac unele precizări prin care să prezint situaţia reală existentă în Organizaţia PNL, unde activitatea şi deciziile care se iau trebuie să fie în acord cu dispoziţiile Statutului PNL. Ceea ce s-a întâmplat în legătură cu autodizolvarea Biroului Politic Local şi demiterea mea din funcţia de Preşedinte s-au făcut cu încălcarea acestui Statut.     
   
Modalitatea de fraudare a acestor două decizii a fost una simplă şi nedemnă pentru personaje politice care “pozează” în liberali: la cele două şedinţe nu am fost convocat, deşi în calitate de Preşedinte, prezenţa mea era obligatorie.
   
De altfel, nici până la data de azi, nu am primit nici o comunicare oficială cu privire la deciziile luate, aşa încât aştept în continuare măcar o dovadă de bărbăţie din partea acestor pseudo-liberali.
   
O astfel de practică, ce numai democratică nu poate fi, este totuşi de nat
ură a aduce la cunoştinţa populaţiei calitatea morală pe care o au astfel de oameni, care ar dori să culeagă roadele muncii mele şi a echipei tinere cu care încerc să fac uitate metehnele comuniste ale unor aşa-zişi colegi de partid.
    
Revenind la declaraţiile d-lui. Andrieş, acestea nu pot calificate decât răutăcioase şi fără acoperire în realitate.
   
Din câte cunosc, la fiecare solicitare a d-lui doctor, am încercat şi am reuşit să vin în ajutorul Spitalului, nu neapărat în calitate de şef al PNL Dorohoi, ci în calitate de om care, la un moment, dat am avut pârghiile necesare pentru a mă implica în rezolvarea problemelor ridicate.
   
Ce nu voi înţelege însă este un alt aspect: cum cataloghează domnul Andrieş atitudinea consilierilor locali PD-L, care din anul 2008 până în prezent, se opun la foarte multe proiecte de hotărâri iniţiate de executivul Primăriei? Oare aşa înţelege domnul Andrieş colaborarea? Aşa doreşte să se comporte şi în continuare?
   
Totodată, Andrieş vorbeşte de negocieri purtate cu aşa-zis liberali, referitoare la aprobarea bugetului, dar nu declară că, nu a avut cu mine astfel de discuţii.
   
Ţin să-i reamintesc d-lui.Andrieş de promisiunea executivului Primăriei, cu privire la finanţarea Spitalului Dorohoi în anul 2011. În urma aprobării bugetului local, la momentul actual Spitalul Dorohoi beneficiază de fonduri din partea Consiliului Local pentru cheltuieli administrative, iar problema finanţării unităţii spitaliceşti va fi o prioritate şi pentru viitor.
   
În speranţa că măcar acum domnul Andrieş conştientizează ce înseamnă aprobarea unui buget, poate pe viitor le va cere consilierilor judeţeni din PD-L să nu mai taie fondurile pentru Dorohoi, ajutând astfel autorităţile locale să contribuie cu mai mulţi bani şi la finanţarea Spitalului.
(DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Sorin Alin Clim
DorohoiNews.ro, 02-03-2011

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

05.03.2011 la 18:06

daca privesc sondajul desting o imagine de cruce,sa fie vreun semn pentru cariera politica a domnului CLIM ..???

05.03.2011 la 08:41

Dl viceprimar am urmarit intens toata saptamina interviurile dv cit si comentariile de pe ambele ziare de dorohoi si am ajuns la urmatoarea concluzie:AU DREPTATE COLEGII DIN PARTID SI AU LUAT O DECIZIE BUNA .ma convins cu atit mai mult si sondajele amindoua ,si cred ca toti au sanctionat interesul dv de a tine de scaun si rautatea de care ati dat dovada si ati denigrat pe oricine din jurul dv pentru a va mentine pozitia.are dreptate cel care a scris la RUSINOS D_LE CLIM daca nici acum nu sinteti lamurit de dv inseamna ca sinteti chiar paranoic

04.03.2011 la 20:17

sorine..ai perfecta drepate..suntem alaturi de tine..

04.03.2011 la 15:41

De cateva zile bune se fac tot declaraţii şi presiuni din partea dvs in acest ziar online.In ultima perioada am văzut cel puţin 3 articole in care dvs in calitate de \"membru\" PNL acuzaţi intr-una membrii şi conducerea acestui partid.Dacă dumneavoastra domnule viceprimar aveţi aceasta atitudine de dispreţ şi dominare faţa de membrii propriului partid ce atitudine puteţi avea fata de un cetaţean de rand din acest oras?Cu fiecare zi trecuta si fiecare articol aparut in acest ziar dati dovada de laşitate de ura fata de propriii membri ai partidului şi nu in cele din urma faţa de cetaţenii acestui oraş!Atitudinea dvs denotă că nu suportaşi esecul,lasaţi locul şi altor membri noi care să revigoreze partidul,sa faca ceea ce dvs. nu ati putut face,doua esecuri consecutive la alegerile locale ar trebui sa va insufle anumite banuieli...asupra \"tinereţii\" dvs a demnitatii şi a calitaţii morale pe care o aveti! Când unul dintre prieteni te critică nu îl lua in seamă,dar cand te critica mai multi,trebuie să-ti pui anumite semne de intrebare!prietenii reprezintă cetaţenii acestui oraş a caror incredere ai pierdut-o şi de care ţi-ai batut joc,nu cei de pahar dnle Clim!

04.03.2011 la 09:26

Pana la Clim, PNL-ul in Dorohoi era aproape ZERO. Acum el este atacat de asa zis PNL-isti, care in fapt sunt PDL-isti, vezi cine din PNL sta pe la terase si restaurante cu cei din PDL, vezi pe cei care au doar interesul de a fi DIRECTOR, pe ALBA-NEAGRA care a facut ce a facut in Germania, dupa 1990, etc, etc........... . Fara CLIM, asa cum e el, nu mai pupati atatea voturi.

03.03.2011 la 21:57

felicitari sorin.esti tare din toate punctele de vedere.stai linistit tot raul se va intoarce in bine

03.03.2011 la 20:07

Am venit in acest partid cand se afla in opozitie,nu am fost membru la nici un alt partid,am venit pentru a pune umarul la constructia si la realizarea unor obiective pentru o anumita categorie de cetateni(fermieri)care pana-n pezent au fost tratati cu indiferenta sau cu dispret uneori.Pot sa comentez despre situatia de la PNL Dorohoi fiindca am fost la toate discutiile dintre ei.Este regretabil faptul ca atunci cand incerci sa trezesti o organizatie adormita unii considera ca le este amenintata pozitia in partid.D-l Clim a fost rugat in foarte multe randuri sa resusciteze organizatia sa demonstreze ca cei care au avut incredere in dumnealui nu regreta si ce era mai important cetatenii dorohoieni sa beneficieze de ce este mai bun.Nu a fost asa, comportamentul d-lui Clim a scos in evidenta pana la ce nivel face fata si pana unde poate sa duca o organizatie politica.Nu comentez capacitatea profesionala, dar de multe ori trebuie sa te depasesti pe tine pentru binele tuturor. Succes conducerii nou instalata,timpul v-a demonstra ca a fost o decizie buna pt liberali.Un sfat pt d-l Bursuc C-tin,"cel mic te face mare",ajutai pe cei nevoiasi si nu te vor uita.

03.03.2011 la 18:42

Rog toti membrii P.N.L. sa-si exprime criticile si nemultumirile in cadrul urmatoarelor sedinte de partid.Va multumesc!

03.03.2011 la 17:27

Cine sa-i "ea"locul,oamenii adusi de el in partid si care acum ii infing cutitul in spate?

03.03.2011 la 13:38

Sunteti jenanti! Nu mai folositi asfel de pseudonime...

03.03.2011 la 10:24

sint un cetatean fara apartenenta politica.Dl Clim eu analizind componenta consiliului local vad la PDL oameni cu studii si experienta de viata,nu cred ca acesti oameni traind in acest oras nu au si idei constructive pentru oras ,cred ca dv nu vreti sa colaborati cu ei din invidie ca ideia constructiva vine din partea lor si nu dintra dv si va e frica sa nu fie ei apreciati mai mult de noi.Iar referitor la votarea bugetului la judet daca o considerati vina de ce nu vo insusiti si dv pentru ca din cite stiu si PNL a votat impreuna cu PDL,de ce acuzati si fugiti de raspundere?de aici se vede incorectitudinea de care dati dovada.Fiti vertical si insusitiva responsabilitatea.De fapt din cite va cunosc sinteti artist in a specula si a va atribui doar toate meritele care nu va revin si revin altora ,rusine

03.03.2011 la 09:57

...intoarce dureros. Eu iti doresc tot binele din lume, sanatate si bucurii tie si familiei, gandul bun, ratiunea macar in ceasul 12. Alegerea iti apartine...Maine, s-ar putea sa fie o alta zi, incepe primavara,natuar renaste, viata si ea, politica la fel...

03.03.2011 la 09:54

Asa este. Am fost la acea celebra adunare generala de alegeri. Este o vorba din popor: "Pasarea pre limba ei...piere". Asa cum s-au facut jocurile si picat dl. Tabuleac, tot asa s-a intamplat si cu Liviu Campanu. Clim a votat mereu pentru noul lider. Nu poate sa nu recunoasca. Cu dl. Turcanu a fost coleg de serviciu, o scurta perioada de timp. A fost promovat dintr-o functie in alta, vesnicul criteriu..."Sunt tanar", "Impreuna pentru Dorohoi ", " Aveti incredere in tineretea mea" etc., sloganuri electorale, promisiuni oamanilor care l-au votat. Promisiuni si atat. Sa spuna dl Clim cati oameni a promovat in functii in acesti trei ani de cand este viceprimar. Sa-i nominalizeze. Sa arate planurile de actiuni din cei trei ani, ce si-a propus pt dorohoieni si pentru partid, realizarile sale, faptele sale. Cand s-a stabilit candva ca el sa candideze la presedintia partidului si v-a fi ales, a promis ca atunci cand nu va mai face fata si va fi depasit de situatii si evenimente se va retrage elegant. Ce eleganta este aceasta, cand impreuna cu membrii a 5-6 familii dorohoiene si cativa acoliti conjucturali de alta culoare politica(ei se stiu fb), balacaresc oameni care au luat acest partid de la zero si l-au adus cu tot cu clim acolo unde este acum Reprosai ac Nechita a avut candva 10%, nu a mai candidat. Te-am lasat pe tine. Apoi am lamurit electoratul ca ai fost prima data in focul luptei, esti tanar, ai viitorul in fata si vei demonstra. Ce ai vrut sa ne demonstrezi, noua celor care te-am sustinut si promovat? Ca suntem inculti, ciobani, fara caracter, fara credinta, comunisti, etc., asta este raspunsul de multumire. Pacat de incredeream munca noastra, banii nostri, timpul nostru, sanatatea noastra. Pentru ce le-am risipit? Pt ca tu si inca cativa "liberali", sa ai nesimtirea sa ne faci "pseudoliberali"? Sorine, vei avea curajul sa ne privesti in ochi, pe unii dintre noi, pe care ne-ai stropit cu mizeria politicii pe care o faci de cativa ani in numele si in interesul altor ideologii si interese/ Tu stii mai bine ca oricine. Nu ne ameninta, caci ceea ce doresti de rau altcuiva ti se va ...

03.03.2011 la 09:37

un partid dezvolta politica partidului nu cultul personalitatii care il fac dictatorii,Clim a crescut datorita partidului si celor care l-a promovat.Citi il cunosteau pe Clim inainte?Cine stia de numele Clim?Ce este Clim fara partid?sa candideze independent si o sa vedeti

03.03.2011 la 09:02

Cu Clim PNL-ul a castigat cel mai mult in fata electoratului. La venirea lui Clim in partid erati intr-un anonimat total...

03.03.2011 la 08:58

Dl Clim este o rusine din partea dv sa dezinformati populatia acestui oras.Decizia a fost luata datorita neimplicarii dv in activitatea si organizarea partidului de care ati dat dovada de la alegeri si pina in prezent.in ultimii trei ani dv nu ati mai fost alaturi de membrii acestui partid (cu exceptia unui grup de 6-7 persoane).statutul prevede organizarea macar a unei adunari generale pe an,dv in ultimii 3 ani cite ati organizat?Cite activitati ati facut in acest timp cu membrii partidului?Acesti membri trebuie tinuti aproape,informati de directivele partidului ,sa participe in viata partidului, pe cind dv ati inteles sa ii contactati numai in campaniile electorale ,sa ii folositi la munca sa va aduca voturi in interesul propriu si dupa aia ,,adio pina la noile alegeri,,nu este normal,un partid trebuie sa fie mereu viu,trebuie sa se dezvolte mereu.Eu cred ca daca partidul avea un alt presedinte ,putea sa se ocupe de toate astea iar dv va ocupati de functia unde va pus partidul si erau toate rezolvate.nu va aduc nici o vina ,poate responsabilitatea care o aveti la primarie va ocupa prea mult timp si nu aveti timp si pentru asta dar asta nu inseamna sa impiedicam bunul mers al partidului.De ce vreti numaidecit sa detineti functia de presedinte?De ce nu sinteti de acord ca unii sa se ocupe de partid si dv de primarie?am probat si v-am atribuit amindoua functii dar am vazut ca nu le puteti gestiona.De ce creeati disensiuni intre membrii,intre generatii?nu are nimeni nimic cu tinerii din partid,nu ocupa toti functia de presedinte despre care se discuta ci doar dv.Poate candida orice tinar la aceasta functie si este binevenit.Noi credem ca nu e bine ca o persoana sa detina toate functiile dar nu avem nimic contra nimanui.nu tiriti acesti tineri in jocuri murdare si nu ii manipulati in interes propriu.Partidul inseamna altceva,nu inseamna monopol,fiecare are drepturi egale.Aveti o functie incredintata de noi ,de ce sinteti interesat sa le ocupati pe toate?de ce nu promovati si alti tineri pentru celelalte functii si le vreti doar pentru dv.?Trecerea de la o generatie la alta nu se face cu forta ci demonstrind prin fapte.Nu cred ca cineva ar fi contra ,dupa cum nu a fost nimeni nici atunci cind v-a acordat dv incredere si ati fost sustinut.Nu intretineti tensiuni in interior ca toate se capitalizeaza in conduita dv.Decizia luata nu a fost numai de biroul local dorohoi ci si de cel judetean.Oare e posibil ca cei de la judet sa nu fi analizat activitatea dv inainte de a lua o hotarire?Credeti ca ii puteti dezaprecia si pe cei care zilnic ne analizeaza pe toti?Cred ca ei stiu mai bine ca cetatenii pe care vreti sa ii manipulati si cealalta fata a dv necunoscuta de cetateni si cred ca acest lucru i-a determinat sa ia hotarirea.Nu pot crede ca daca nu se constata ca decizia este in binele partidului toata lumea lua decizia gresit.Cred ca ati fost analizat si faptele dv ininteriorul partidului au dus la asta(ma refer la faptele de organizare si conducere a activitatilor interne).Deci cred ca e bine sa va integrati in grupul membrilor in continuarie si sa va pregatiti pentru noile alegeri din 2012 impreuna

03.03.2011 la 08:51

Clim este foarte slab atat profesonal cat si din punct de vedere decizional,PNL a perdut foarte mult cu clim la conducere nu a facut nimic si nici nu va face vreodata ,puneti pe altcineva vice ca va duceti la rapa .

02.03.2011 la 23:27

credeai k o sa mori in functie?nici cu parul nu-ti mai ajungea la nas , ai uitat ca e aceeasi scara de urcat si de coborat .Nici ailalti nu-s mai buni ,toti sunteti pusi pe capatuiala .Hai paaa Clim!!!

02.03.2011 la 22:33

Campanu _ Turcanu- Clim -Anitulesei -Bursuc -Corni 10%

02.03.2011 la 22:25

Campanu l-a adus pe Turcanu ca si consilier -Clim l-a ajutat pe Turcanu sa-i ia locul lui Campanu- Turcanu il aduce pe Bursuc (de la PSD) in locul lui Anitulesei(care a dat clasa cu echipa sa la vizita lui Antonescu in Botosani)si acum , dupa juma de an mai vrea sa-l unga si presedinte PNL la municipiu ...mai intelege cineva ceva ...poate noii membri adusi de Bursuc(oare cati) PS cine-i dl Doru Alupoaie (a intrebat un dorohoian de rand) ....si mai vrem sa convingem electoratul cale vrem binele .... cu modul acesta de aface politica o sa obtinem la alegeri procentajul de la Corni.

02.03.2011 la 21:21

mna tipic!cele mai multe atacuri vin din curtea ta,dar tot de altu te legi!fa curatenie in partid!

02.03.2011 la 21:05

inca o data dictatura a invins!!pina cind oare;aline te-au injunghiat cei pe care cindva i-ai ajutat

02.03.2011 la 20:58

Cum ar fi excomunistul CIORNEI ???

02.03.2011 la 20:54

ba euuu , invata sa scrii si dupa mai treci pe aici cu critici facute unui om care este capabil sa ia decizii singur .

02.03.2011 la 19:57

Care sunt cei destepti?Cu siguranta nu cei care se inghesuie in fata!

02.03.2011 la 19:47

da,poate au studii superioare unii....dar daca nu stiu sa lege doua vorbe.........

02.03.2011 la 19:07

Complimente Sorine... Dai dovada de maturitate in ceea ce priveste experienta ta politica.

02.03.2011 la 18:45

Sorine lasa si pe altii in functia de presedinte PNL Dorohoi . Sunt oamenii destepti si cu studii superioare inscrisi in PNL CARE POT SA-TI EA LOCUL .. LASA-L ...

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro