Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Pentru această reţetă ai nevoie de următoarele ingrediente:
1 cozonac mai tare
200 grame unt
150 grame zahăr pudră
zeama şi coaja de la o lămâie
o ceaşcă de lapte îndulcit
100 grame cacao
vişine din dulceaţă
 
Modul de preparare: Se taie cozonacul pe lungime sau felii şi se însiropează cu laptele puţin îndulcit. Separat, se freacă untul spumă cu zahărul pudră, apoi se adaugă cacao. Treptat se pune şi zeama de lămâie şi coaja acesteia. Cozonacul se umple cu jumătate din această cremă, iar cealaltă jumătate se foloseşte pentru a-l decora. Pe deasupra se pun şi vişinile din dulceaţă. Sursa: retete-gustoase.ro
 
Profesoara: Copii, dați-mi exemplu de o pasăre zburătoare! 
Alina: Condorul, doamna. 
Profesoara: Bravo! Ce e tatăl tău? 
Alina: Avocat! 
Profesoara: Ați văzut, copii, un copil de avocat ce știe? 
Gigel: Vulturul, doamna. 
Profesoara: Bravo! Ce e tatăl tău? 
Gigel: Om de afaceri! 
Profesoara: Ați văzut, copii…
Ionel: Crocodilul, doamna. 
Profesoara: Cum e posibil să spui așa o prostie, cum să zboare crocodilul? Ce e tatăl tău? 
Ionel: Procuror DNA! 
Profesoara: Copii, zboară și crocodilul. Mai jos, dar zboară și el!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.