Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 oua,
125 gr branza Camembert,
30 gr faina,
150 ml smantana,
25 gr unt,
sare, piper,
100 gr masline verzi fara samburi,
15 gr unt pentru forma.
Mod de Preparare: Untul se freaca cu faina, se adauga smantana, se amesteca bine, apoi adaugam ouale batute si foarte putina sare, fiindca branza a fost destul de sarata si maslinele sunt sarate la fel. Se unge un vas termorezistent cu unt, se rup bucatile de branza si se imprastie pe toata suprafata vasului si turnam compozitia peste, apoi asezam maslinele. Se coace in cuptorul incalzit pana ce devine auriu, rumen deasupra, se serveste cald sau rece.
 
Profesoara: Copii, dați-mi exemplu de o pasăre zburătoare! 
Alina: Condorul, doamna. 
Profesoara: Bravo! Ce e tatăl tău? 
Alina: Avocat! 
Profesoara: Ați văzut, copii, un copil de avocat ce știe? 
Gigel: Vulturul, doamna. 
Profesoara: Bravo! Ce e tatăl tău? 
Gigel: Om de afaceri! 
Profesoara: Ați văzut, copii…
Ionel: Crocodilul, doamna. 
Profesoara: Cum e posibil să spui așa o prostie, cum să zboare crocodilul? Ce e tatăl tău? 
Ionel: Procuror DNA! 
Profesoara: Copii, zboară și crocodilul. Mai jos, dar zboară și el!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.