Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
200 g unt gras la temperatura camerei;
60 g zahăr pudră;
1 plic zahăr vanilat;
1 linguriță esență sau extract de vanilie;
260 g făină;
1/2 linguriță sare;
Mod de Preparare: Se bate untul până devine cremos, apoi se adaugă zahărul și vanilia și se mai bate 2 minute; Se amestecă făina cu sarea, apoi se adaugă peste unt și se încorporează; Aluatul obținut se acoperă cu folie alimentară și se refrigerează 1 oră; După ce a stat la rece, modelați aluatul pe blatul de lucru tapetat cu făină într-o foaie de grosimea de 5 mm; Tăiați aluatul în ce formă doriți și coaceți timp de 10 minute; Decorați după bunul plac.
Profesoara: Copii, dați-mi exemplu de o pasăre zburătoare!
Alina: Condorul, doamna.
Profesoara: Bravo! Ce e tatăl tău?
Alina: Avocat!
Profesoara: Ați văzut, copii, un copil de avocat ce știe?
Gigel: Vulturul, doamna.
Profesoara: Bravo! Ce e tatăl tău?
Gigel: Om de afaceri!
Profesoara: Ați văzut, copii…
Ionel: Crocodilul, doamna.
Profesoara: Cum e posibil să spui așa o prostie, cum să zboare crocodilul? Ce e tatăl tău?
Ionel: Procuror DNA!
Profesoara: Copii, zboară și crocodilul. Mai jos, dar zboară și el!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.