Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 dovlecel crud (dimensiune 25-30 cm)
ulei pentru prăjit
100 gr făină
sare
Pentru compoziţia de pane:
2 ouă
făină
sare
5 căţei de usturoi zdrobiţi
sare şi piper după gust
Mod de preparare: Dovlecelul se curată de coajă, apoi îl tăiem felii şi presăram cu sare. Lăsăm cca 20 min, apoi scurgem zeamă formată. Feliile de dovlecel se tamponează cu un şervet uscat şi se trec prin făină. Ouăle se mixează cu sare, piper, usturoiul zdrobit, apă şi făină. Feliile de dovlecel se trec prin compoziţia de pane (ca la şniţel) şi le prăjim în ulei fierbinte, pe ambele părţi. După prăjire se scot pe un şervet absorbant, pentru a îndepărta surplusul de ulei. Servim cu mujdei de usturoi sau cu sos de iaurt şi usturoi.
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.