Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
fasole pastai
carne de vita
tocana de legume
2 morcovi
1 radacin de telina mica
1 ardei gras
1 ceapa
4 cei de usturoi
2 linguri de ulei
1 lingur de fin
iaurt gras/smantana
100 ml otet din vin
leustean
patrunjel
marar
sare
Mod de Preparare: Pentru inceput spalam si curatam carnea de pielite si o punem la fiert. Intre timp spalam si curatam fasolea, rupem capetele pastailor si eliminam atele. Curatam morcovii si telina si le taiem dupa preferinte. Dupa ce a fiert carnea, punem morcovii si telina, iar cand acestea sunt pe jumatate fierte adaugam si pastaile de fasole. Separat intr-o tigaie calim ceapa, ardeiul, usturoiul, adaugam cateva linguri de tocana de legume si o lingura de faina si rumenim si lasam sa dea cateva clocote. Cand fasolea s-a inmuiat, turnam rantasul in oala si mai lasam cateva minute. La sfarsit punem otet si sare dupa gust. Asezonam cu verdeata tocata marunt. Servim cu iaurt gras sau cu smantana si ardei iute.
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.