Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 piept de pui fara os
2 ardei capia copti
100 gr kaizer
sare, piper
ulei
Mod de Preparare: Se spala pieptul si se lasa la scurs pe un prosop absorbant. Ardeiul se taie pe jumatate. Kaizerul se taie feliute. Se taie pieptul de pui pe jumatate. In interiorul pieptului se face un portofel. Peste ardei se pune feliile de kaizer si se ruleaza. Se pune ardeiul in interiorul pieptului. Se prinde cu o scobitoare locul pe unde a fost introdus ardeiul, pentru a nu curge umplutura. Se sareaza si se pipereaza pieptul. Intr-o cratita cu ulei se pune pieptul la prajit la foc mic. Se tine pana se rumeneste usor. Se poate servi alaturi de cartofi natur sau alaturi de alte garnituri.
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.