Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
250 g crema de ciocolata,
4 oua mari
Mod de preparare: Ouale se bat bine cu mixerul, la viteza mare, pana cand isi tripleaza volumul. Crema de ciocolata se topeste la bain marie intr-un bol. Peste cicolata topita se adauga o treime din ouale batute si se amesteca bine. Apoi, adaugam treptat si restul de oua. Compozitia se pune intr-o tava adanca, tapetata cu o foaie de copt. Totul se da la cuptor, la foc mic, pentru aproximativ 20 de minute, pana trece testul scobitorii.
Pofta buna!
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.