Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
800 g conopida
un piept mare de puicare
2-3 catei usturoi taiati marunt
300 g cascaval
4 oua
5 linguri smantana
condimente
conopida
Mod de Preparare: Se fierbe 5-10 minute in apa clocotita cu sarese lasa sa se scurga bine, altfel vom avea zeama in tava. Galbenusurile se amesteca cu conopida, puiul taiat bucatele, smantana, o parte din cascaval, condimente, usturoi si la sfarsit adaugam si albusurile batute spuma si omogenizam usor de jos in sus. Punem compozitia in tava unsa si presaram cascaval ras. Coacem la foc mediu cca 35 minute. Lasati ceva mai mult ca sa prinda o crusta frumoasa. Lasam la racit, taiem si papam.
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.