Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g faina,
100 g zahar,
3 galbenusuri,
200 g unt,
10 g drojdie,
1 lamaie,
100 ml lapte,
un praf de sare,
esenta vanilie.
5 linguri gem,
6 albusuri,
200 g zahar pudra,
100 g nuca macinata.
Mod de Preparare: Se freaca zaharul cu galbenusurile, cu untul, apoi cu drojdia dizolvata in laptele caldut si esenta de vanilie. Adaugam coaja si zeama de la o lamaie Se pune faina in ploaie si praful de sare. Se amesteca bine, dupa care se intinde coca cu mana intr-o tava unsa cu unt. Deasupra aluatului intindem gemul, presaram jumatate din nucile macinate, apoi punem albusurile batute spuma cu zaharul pudra. Imprastiem si restul de nuci peste albus si se da la cuptor (incalzit in prealabil) pentru 30-40 minute.
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.