Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 aluat tarta
5 oua
120 gr zahar
15 gr amidon de porumb
2 portocale (bio - ca le folosim si coaja)
20 gr unt moale
Mod de Preparare: Desfaceti aluattul si puneti-l intr-o forma de copt. Intepati-l cu o furculita si puneti-l in cuptor timp de 20 de minute la 180° C. Stoarceti portocalele si razuiti-le si coaja. Într-o cratita, amestecati ouale, zaharul si faina de porumb. Adaugati sucul si coaja de la o portocala. Ingrosati la foc mediu, amestecand continuu. Cand crema s-a ingroasat, luati cratita de pe foc si incorporati untul putin cate putin, apoi adăugati sucul de la cealalta portocala. Se amesteca bine si se toarna crema de portocale peste aluatul copt. Nivelati suprafata si puneti placinta in frigider timp de o ora. Gata! Puteti sa va decorati placinta cu felii de portocale si cu flori de portocal.
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.