Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 75 grame faina alba, 100 grame zahar pudra, 150 grame unt, 3 oua, 1 praf de copt, 1 pachet zahar vanilat, 1 lingura de nescafe, rahat, nuci, sare.
Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu un praf de sare pana devin spuma. Separat, galbenusurile se amesteca cu zaharul si se bat pana devin crema. Se adauga faina cate putin, apoi untul si praful de copt. In final se adauga albusurile spuma. Se amesteca bine compozitia. Se imparte compozitia in doua: in prima se pune zaharul vanilat (5 plicuri), iar in a doua nescafeul. Se pregateste o tava de cuptor patrata care se unge cu unt. Cele doua paste se toarna alternativ (una cu o mana, una cu cealalta mana). Se adauga rahat si nuca. Se pune la cuptor la foc potrivit.
Adina va doreste „Pofta Buna”
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.