Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Oua 4 bucati, 2 pentru aluat si 2 pentru branza
Zahar 1 pahar de 250 ml
Smantana 250 ml
Unt 2 linguri, unt topit
Faina 1 pahar de 250 ml
Praf de copt sau bicarbonat de sodiu
Branza de vaci 500 g
Gris de grau 1 linguri
Mod de preparare: Amestecati bine ouale cu jumatate de pahar de zahar, apoi adaugati smantana si 2 linguri de unt topit. Adaugati faina si praful de copt, amestecati bine - acesta va fi blatul pentru prajitura.
Amestecati branza cu jumatate de pahar de zahar, 2 oua, grisul de grau, optional aici puteti adauga stafide sau orice fructe preferate.
Ungeti o tava adanca de cuptor (de 26-28 cm diametru) cu unt si presarati pesmet, sau puteti sa puneti hartie de copt. Turnati aluatul in tava, apoi cu o lingura puneti compozitia de branza in mijlocul tavii, o uniformizati putin si dati la cuptor la 180-200 grade pana se rumeneste. Dupa ce s-a copt o lasati sa se racoreasca bine. Apoi o portionati si serviti.
Adina va doreste Pofta Buna!
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.