Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 oua
1 litru lapte (am folosit cu 3.5% grasime)
100g zahar (optional)
70g unt
faina (cam 2 cani)
praf de copt (1 varf de lingurita)
cascaval ras
Mod de Preparare: Am batut ouale intregi cu zaharul. Cand zaharul s-a topit pe jumatate am adaugat laptele. Am adaugat apoi faina amestecata cu praful de copt (2 cani cu aproximatie) pana a iesit de consistenta unei smantani. In tigaia in care urmau sa fie facute clatitele am topit untul pe care l-am adaugat apoi in compozitia de clatite. Treaba cu untul iar e ceva ce nu faceam inainte si de aceea ieseau de cele mai dese ori uscate si se si lipeau. Am incins tigaia foarte bine si am executat clatitele. Le umpleam cu cascaval in momentul in care le scoteam din tigaie pentru ca acesta sa se topeasca. Puteti incerca si varianta fara zahar... eu o prefer pe aceasta.
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.