Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 pachet de foietaj - 400 g
250 g carnati mici
1 ou batut
susan
sare
Mod de Preparare: Foietajul se las la dezgheat la temperatura camerei, cu cca 3 ore înainte. Se aprinde cuptorul inainte, pentru ca trebuie sa fie bine încins când bagam pateurile la copt. Asa cresc frumos i se fac mai repede. Pentru carnaciorii în aluat se taie foietajul in fasii subtiri de 2cm, sau se pot taia in triunghiri, care se ruleaza ca cornuletele. Se foloseste pentru aluat un cuit foarte bine ascutit, ca altfel se vor lipi straturile si nu va crsete bine. Se tapetaza o tava cu hartie de copt, se aseaza carnaciorii, se ung cu galbenus si se introduc in cuptorul incins pentru 10-15 minute.
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.