Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
7 pulpite inferioare de pui
7 catei de usturoi, taiati feliute
faina
sare, piper
1 pahar vin alb
cimbru uscat
3-4 linguri ulei
Mod de Preparare: Condimentam pulpele apoi le dam prin faina si le prajim bine, pe toate partile, pana au o crusta frumoasa. Transferam pulpele intr-o tava cu hartie de copt. In uleiul in care am prajit pulpele, calim usturoiul 1 minut, apoi stingem cu vin si adaugam cimbrul. Turnam lichidele peste pulpe si introducem tava la cuptor. Lasat la temperatura mare, 240 pe ventilatie, primele 20 de minute, apoi lasat sa se patrunda, la temperatura mai mica, inca 30 de minute. Spre final, trecut 3 minute pe grill. Intre timp, pregatit mamaliguta, dupa clasica proportie, 3 apa, 1 malai. Nu concepeam pulpitele astea fara castraveciori murati alaturi!
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.