Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
800 ml lapte
300 g iaurt
5 oua
6 linguri zahar
1 plic zahar vanilat
stafide
1 lingurita coaja lamaie zaharisita
foi de placinta
Mod de Preparare: Foile de placinta se taie franjuri (nu foarte grosi) cu ajutorul unei foarfece zoom pe coaja de lamaie pastrata cu zahar oualele se mixeaza se adauga zaharul si zaharul vanilat iaurtul laptele franjurii de placinta se pun intr-o tava antiaderenta pus o parte din franjuri in tava presurat stafide. Se toarna compozitia cu ajutorul unui polonic. placinta se da timp de 40 min la cuptorul preincalzit... verificati-o din cand in cand! poate dura mai multa vreme coacerea. Se umfla in cuptor ca o gogoasa, se va lasa cand o scoateti! gata de papat!
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.