Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
80gr dovleac placintar
80gr cartofi
Salata
cateva ridichi
50gr de feta
Asezonare:
Ulei de masline
Otet balsamic
Sare
Chimion
Pentru decor:
seminte de susan
Seminte de floarea soarelui
Mod de Preparare: Curatati de coaja dovleacul placintar si cartofii. Taiati-i in cuburi mici. Amestecati-i cu o lingura de ulei de masline, un praf de sare si chimion si gatiti-i 30 de minute la 180° C. Între timp, aranjati o mana de salata pe o farfurie. Spalati ridichile si taiati-le in felii. Taiati feta in cuburi. Imediat de cartofii si dovleacul s-au fiert, scurgeti si asezati-i peste salata. Adaugați inelele de ridiche si bucatile de feta. Se orneaza cu susan si seminte de floarea-soarelui, apoi se condimenteaza cu un strop de ulei de masline si otet balsamic.
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.