Ingrediente:
800 gr pastai galbene
8 catei usturoi
1 lingurita boia dulce
1/2 lingurita piper
sare
1/4 legatura patrunjel
2 fire marar (optional)
4 linguri ulei
Mod de Preparare: Curatati pastaile de capete si rupeti-le in 2-3 bucati. In uleiul incins adaugati 6 catei de usturoi striviti si caliti rapid. Adaugati apoi pastaile si continuati sa caliti inca 2-3 minute, amestecand des. Acoperiti pastaile cu 2 cani de apa, adaugati condimentele si verdeturile tocate marunt. Puneti capacul si fierbeti la foc mediu pentru cca 25-30 minute. Verificati-le sa fie fierte dupa acest timp si daca nu sunt gata le mai lasati la fiert cu capac. Adaugati restul de 2 catei de usturoi striviti si fierbeti inca 5 minute fara capac, sa scada sosul de pe pastai. Serviti simplu cu paine prajita sau ca si garnitura.
Adina va doreste Pofta Buna!
DorohoiNews.ro, 16-07-2012
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.