Ingrediente:
1 bucata piept pui
1 bucata salata
2 felii paine prajita
porumb
1 lamaie
1 ou
2 linguri ulei masline
cascaval
mustar
Mod de preparare: Salata se spala si se lasa sa se scurga bine de apa. Cand s-a uscat se rupe si se pune pe un platou, se spala pieptul de pui, se pune pe gratar, dupa ce este gata se taie bucati potrivite si se pune peste salata, se adauga si boabele de porumb (din conserva).
Dresing: se fierbe un ou, sa ramana moale galbenusul, dupa ce s-a curatat oul, se pune intr-un vas inalt, se adauga o lingura de mustar, 1 lingura ulei, se amesteca cu mixeul pana devine omogen, se pune zeama de lamaie atat cat e nevoe sa ajunga la consistenta dorita. Dressingul se pune peste salata inainte de a fi servita, dupa gust se poate adauga si cascaval ras.
Adina va doreste Pofta buna!
DorohoiNews.ro, 17-07-2012
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.