Ingrediente:
2 castraveti subtiri
o legatura de marar
zeama de la jumatate de lamaie
200 g smantana
un ou fiert
sare, pier
Mod de preparare: Castravetii se felieaza si se marineaza in zeama de lamaie cam 5 minute. Se prepara crema din smantana, jumate din legatura de marar, galbenusul zdrobit bine, sare, piper.
Pe un platou se pun feliile de castraveti scurse bine. Se pune crema si se decoreaza cu albusul de ou. Se presara desupra cealalta jumatate de legatura de marar.
Adina va doreste Pofta Buna!
DorohoiNews.ro, 21-07-2012
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.