Ingrediente blat:
-4 oua intregi
-4 linguri de zahar
-1 plic zahar vanilat
-4 linguri faina
-jumatate plic praf de copt
Mod de preparare: Ouale se bat bine cu zaharul apoi se adauga si celelalte ingrediente iar la urma faina in ploaie. Tava rotunda de tarta se unge cu unt si se tapeteaza cu faina. Se pune toata compozitia si se coace la foc mic. Cand este gata, se lasa la racit complet.
Intre timp se face budinca de vanilie conform specificatiilor de pe plic. Dupa ce s-a racorit si budinca (fara a se raci complet) se pune toata in scobitura de la blatul de tarta. Se orneaza cu bucatele de fructe dulci (mandarine, piersici, orice fruct va place) peste care se toarna un pic de gelatina lichida sa capete un luciu. Se lasa cam jumatate de ora la frigider.
Adina va doreste Pofta buna!
DorohoiNews.ro, 22-07-2012
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.