Ingrediente:
200g de ciocolată,
200g de pepene roşu şi galben proaspăt,
500g de iaurt,
3 linguri de miere
ciocolată rasă, pentru servit.
Mod de preparare: Se rupe ciocolata în bucăţi mici şi se pune într-un vas termorezistent. Se aduce puţină apă la punctul de fierbere într-o cratiţă mică, apoi se pune bolul cu ciocolată deasupra, având grijă ca fundul acestuia să nu atingă apa. Se lasă ciocolata să se topească la foc mic. Între timp, se împarte pepenele tăiat in bucăţele mici la şase forme. Când ciocolata s-a răcit uşor, se adaugă iaurtul şi mierea şi se amestecă. Compoziţia obţinută se pune peste pepenele din pahare. Se dă la frigider timp de 2 ore, apoi se ornează cupele cu ciocolată rasă, înainte de a le servi.
Adina va doreste Pofta Buna!
DorohoiNews.ro, 27-07-2012
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.