Ingrediente:
Pt blat:
o cana nuca, (150-200 g)
7 oua,
7 linguri zahar,
7 linguri apa,
5 linguri faina,
2 cacao
un plic praf de copt
Pt crema:
2 budinci,
500 ml lapte,
6 linguri zahar,
1 pachet margarina unirea.
Pt decor:
ciocolata rasa
Mod de preparare: Ungem o tava si o tapetam cu faina, unde apoi punem nucile taiate marunt pe toata suprafata tavei. Apoi facem blatul astfel: batem albusurile spuma cu apa, apoi adaugam zaharul mai mixam putin apoi adaugam galbenusurile, faina si praful de copt, si cacao. Amestecam totul bine apoi punem compozitia in tava peste nuci. Dam la cuptor pana se face blatul, facem testul cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca blatul, il punem pe un platou, peste care punem crema pe care o preparam astfel: Fierbem laptele pana se topeste pachetul de margarina, adaugam zaharul si pregatim budinca dupa instructiunile de pe plic. Se pune crema peste blat apoi se da la rece cam o ora, iar apoi radem ciocolata si o punem peste crema.
Adina va doreste Pofta Buna!
DorohoiNews.ro, 02-08-2012
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.