Ingrediente:
Unt 100 g
Zahăr 200 g
Făină albă 250 g
Ouă 3 buc
Smantana 7 linguri
Pere 3 buc
praf copt 1 buc
Sare 1 g
Mod de preparare: Untul topit se amestecă cu zahărul, se încorporează treptat ouăle, se adaugă smântâna şi se omogenizează. Perele se curăţă de seminţe şi se rad pe răzătoarea mare, se adaugă în aluat şi se amestecă cu telul. Se adaugă făina şi se amestecă bine ca să nu rămână cocoloaşe, praful de copt şi se amestecă bine. Aluatul obţinut se aşează într-o formă clasică de brioşe în forme separate de silicon. Se obţin 22-24 de brioşe. Se pun în cuptor la 150-175 grade pentru 40 de minute. Se servesc reci simple sau stropite cu sirop de fructe.
Adina va doreste Pofta Buna!
DorohoiNews.ro, 10-08-2012
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.