Ingrediente:
4 oua
8 linguri de zahar
8 linguri de ulei
8 linguri de lapte
350 g faina alba
200 g nuca macinata
o lingura cacao
un plic praf de copt
Mod de preparare: Se separa ouale si se bat albusurile spuma adaugand treptat zaharul apoi galbenusurile, laptele, uleiul, nuca si faina amestecata cu praful de copt . Amestecam pana se obtine o pasta omogena.
Punem compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptorul incins in prealabil
Pentru un aspect deosebit putem pastra o parte din compozitie si sa o amestecam cu cacao.
Adina va doreste Pofta Buna!
DorohoiNews.ro, 11-08-2012
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.