Ingrediente:
3 vinete mari
500 gr carne tocata
1 ceapa
2-3 rosii
marar
sare
piper
putin ulei
Mod de preparare: Vinetele se spala, nu se cojesc, dar se taie in 2 si apoi se indeparteaza cu o lingurita miezul, lasandu-se putin pe margini. Miezul de la vinete si ceapa se toaca marunt apoi se pun la calit intr-o tigaie cu 2-3 linguri de ulei. Dupa aceea se adauga carnea si mararul tocat marunt, sarea si piperul. Se lasa pe foc cam 10 minute, amestecand uneori, apoi cu acest continut se umplu vinetele asezate in prealabil intr-o tava (acoperita cu folie de aluminiu, optional). Deasupra lor se pun felii de rosii si eventual puteti rade si branza/cascaval. Se pun la cuptor pentru 30 de minute, pane se rumenesc putin deasupra. Sunt delicioase si consistente.
Adina va doreste Pofta Buna!
DorohoiNews.ro, 12-08-2012
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.