Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
800 ml lapte
6 linguri gris
3 linguri zahar
1 plic zahar vanilat
1 mar
sare
Pentru caramel:
4 linguri de zahar si putina apa
Mod de Preparare: Se curata marul, se taie in bucati mici si se pune in cupe. Intr-o cratita se pune zaharul, grisul si putina sare si se adauga laptele. Se amesteca si se pune pe foc pana se ingroasa (sa ramana mai moale). In acelasi timp se prepara caramelul si se pune peste mere. Pe deasupra se toarna grisul fierbinte si se decoreaza cu bucati de mere si cacao sau scortisoara.
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.