Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g branza de vaci
3 oua mici (sau 2 mari)
125 g zahar
2 plicuri zahar vanilat
100 ml smantana
180 ml lapte
70 ml ulei
1 plic budinca vanilie
margarina pentru uns tava
zahar pudra pentru ornat
Mod de Preparare: Daca branza mai contine zer se pune pe un prosop absorbant. Dupa ce s-a scurs bine, se pune intr-un castron si se amesteca cu oua, zahar si vanilie apoi si cu smantana. Budinca se amesteca cu laptele caldut si se toarna peste amestecul de sus. Se adauga uleiul. Totul se amesteca bine si se toarna compozitia intr-o tava cu hartie de copt nu prea mare si se baga la cuptor pentru aproximativ 45 minute. Optional se pot pune si stafide.
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.