Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
aluat de foietaj
sos de tomate
suncă presată
cașcaval ras sau mozzarella,
oregano
gălbenuș
Mod de Preparare: Desfaceți aluatul de foietaj și tăiați-l în forma 16 triunghiuri. Dacă aluatul este pătrat sau dreptunghiular, tăiați-l pe lungime. În fiecare parte tăiați aluatul de sus în jos, făcând zig-zag-uri, pentru a forma triunghiuri. La baza fiecărui triunghi puneți aproximativ 1 linguriță de sos de roșii. Tăiați felia de șuncă în 16 pătrate și aranjați-le pe sosul de roșii. Presărați cu mozzarella rasă și puțin oregano. Înfășurați fiecare triunghi începând din exterior și mergând spre centru. Strângeți capetele pentru a forma o semilună. Aranjați-vă mini-croissantele pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Ungeți partea de sus a croissantelor cu gălbenuș astfel încât să se rumenească când sunt gătite. Deasupra fiecărui croissant presărați puțin oregano Coaceți 20 de minute la 180°C. Se lasă să se răcească și...gata!
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.