Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 dovlecel
4 lingurițe de sos de soia
1 linguriță miso alb
1 linguriță de sos sriracha (chilli)
1 lingură de sos de stridii
1 lingură de miere
1 linguriță ulei de susan (+/-)
Mod de Preparare: Înmuiați țepușele în apă timp de 20 de minute. Acest lucru va asigura că acestea nu se ard, nu se colorează și nu se încing prea tare în timpul gătitului, astfel încât să le puteți manevra. Se spălați dovlecelul și tăiați-l în fâșii pe lungime cu ajutorul unui descojitor de legume.
Întoarceți dovlecelul când ajungeți la centru și repetați operațiunea. Amestecați toate ingredientele pentru sos. Îndoiți fâșiile de dovlecel în formă de acordeon și puneți-le pe țepușe. Se folosesc în jur de 3 fâșii pe țepușă. Se prăjesc țepușele într-un strop de ulei de susan la foc mediu-mare timp de 2 minute pe fiecare parte. Se adaugă sosul și se mai gătește un minut înainte de a se îndepărta de pe foc.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.