Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 pachet foi de placinta aprox 400 g
1 pahar de ulei- mi s-a parut o idee cam mult ulei - - 3/4 ar fi numai bine
1 pahar de zahar
1 pahar iaurt 200 ml
4 oua
1 plic praf de copt
1 plic zahar vanilescu
esenta de lamaie
esenta de rom
pt sirop:
2 lamai
3 pahare apa
2 pahare zahar
Mod de Preparare: Se adauga iaurtul zaharul vanilat, praful de copt, esentele puteti rade si coja de lamaie in compozitie. Foile de placinta, dezghetate in prealabil, se zdrentuiesc bine in bucatele mai mici. Se bat bine oualele cu zaharul uleiul se adauga foile zdrentuite peste compozitie se omogenizeaza. Se pune compozitia in tava, am folosit yena, nu am uns cu nimic. Se da la cuptorul incins timp de 30 de minute pana se bronzeaza bine deasupra intre timp se prepara un sirop din 3 pahare de apa, zeama de la cele doua lamai si coaja si 2 pahare de zahar siropul nu trebuie fiert foarte mult, important e sa se lege, acum nu-i bai daca il lasati mai gros. Siropul se toarna dupa ce s-a racit prajitura, n-a mai avut rabdare si a pus cand era calda a absorbit tot.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.