Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
150 g biscuiti
din aceeia crocanti nu moi
3 banane mari
300 ml frisca lichida
50 g unt
1 cutie lapte condensat de 400 ml
100 g unt
100 g zahar brun
daca vreti mai putin dulce puteti pune doar 50 g
Mod de Preparare: Biscuitii se pun intr-o punga si se sfarama cu ajutorul unui sucitor apoi se pun intr-un castron apoi se toarna deasupra cele 60 gr unt topit, si se amesteca bine, intr-o tava/forma micuta se pun biscuitii cu untul si se niveleza bine cu dosul unei linguri se da la frigider 10-15 min, intr-o tigaie aderenta punem la topit zaharul brun cu cele 100 gr unt. Cand s-au topit adaugam laptele condensat si amestecam continuu pana incepe sa fiarba cand incepe sa se ingroase se da deoparte si se lasa sa se raceasca. Blatul de biscuiti se scoate de la rece, se pun deasupra felii de banane taiate cam de aceeasi grosime. Se adauga deasupra caramelul si se niveleaza frumos, se mai da putin la frigider 10 min, dupe 10 min se scoate de la frigider si se pune deasupra frisca se decoreaza dupa bunul plac.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.