Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
150 g fistic crud, decojit (nesărat)
180 g făină albă
1 plic praf de copt
1 praf de sare
3 ouă
120 g zahăr
100 ml ulei
100 ml lapte
1 linguriță extract de vanilie
100 g ciocolată, tăiată bucăți
fistic tocat pentru decor
Mod de preparare: Pune fisticul într-un blender și macină-l grosier. Într-un bol mare, cerne făina împreună cu praful de copt și adăugă fisticul măcinat. Separat, bate ouăle cu zahărul și adaugă treptat uleiul, laptele și vanilia. Încorporează treptat amestecul de ingrediente uscate în compoziția lichidă. La final, adaugă bucățile de ciocolată.Toarnă aluatul într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt și presară deasupra fisticul păstrat pentru decor. Așează tava în cuptorul preîncălzit la 170 de grade și lasă checul la copt timp de 40–45 de minute. Pentru a verifica dacă este suficient de copt la interior, folosește o scobitoare de plastic sau lemn. Dacă iese perfect uscată, checul este copt și gata de savurat. Lasă desertul să se răcească în formă 10 minute, iar apoi scoate-l pe un platou. Pentru un plus de savoare, checul poate fi servit cu ciocolată topită sau înghețată.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.