Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1/2 cana fulgi de ovaz
3/4 cana apa fierbinte (clocotita)
1 cana zahar
2/3 cani faina
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita bicarbonat
1 ou
1/4 cana unt
3 linguri unt topit
1/3 cana zahar brun
1/2 cana nuca de cocos
1/2 cana nuci taiate marunt
2 linguri de lapte
1/2 lingurita esenta de vanilie
2 plicuri zahar vanilat (amestecate cu nuca de cocos)
visine din compot (optional)-pentru un gust mai acrisor
Mod de Preparare: Amestecam fulgii cu apa fierbinte si ii acoperim cateva minute. Amestecam restul ingredientelor si la sfarsit amestecam si fulgii. Turnam compozitia intr-o tava de iena sau o tava unsa cu unt (pentru a nu se prinde) si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade C. Lasam prajitura in cuptor aprox 25 de minute. Combinati toate ingredientele pt. ornat si asezati-le peste prajitura scoasa din cuptor. Mai dati la cuptor prajitura cateva minute, pana nuca de cocos devine aurie. (Daca aveti optiunea Broil la cuptor- folositi-o).
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.