Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 caras potrivit
ulei de masline
un pahar mic cu vin alb
2-3 rosii
1 ardei gras
1 dovlecel mic
cateva rosii cherry
1/2 lamaie
2-3 catei de usturoi
o lingura de capere
o legatura de patrunjel
cimbru
sare, piper
Mod de Preparare: Curatam si spalam pestele. Il condimentam cu sare si piper. Il asezam intr-o tava si asternem combinat rondele de dovlecel si fasii de ardei gras. Pregatim un sos din: ulei de masline, vin, rosii decojite si date prin razatoare, zeama de lamaie, usturoi zdrobit, cimbru si capere. Amestecam totul bine si turnam apoi peste peste. Pastram cateva linguri de sos cu care umplem burta pestelui. Dam la cuptor si din cand in cand stropim pestele cu sosul din tava. Lasam circa 45-50 min. pana cand pestele este bine facut si rumenit.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.