Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru aluat ai nevoie de:
4 cartofi,
50 ml lapte,
1 lingura unt,
2 linguri faina,
3 oua,
sare, piper
Pentru umplutura ai nevoie de:
300 g spanac,
1 lingura faina,
1 lingura unt,
100 ml lapte,
50 g cascaval,
sare, piper.
Mod de Preparare: Cureti cartofii, il speli, il fierbi si il pasezi. Adaugi in piureul obtinut laptele, untul, faina, galbenusurile, sare si piper dupa gust. La final adaugi albusurile batute spuma si amesteci. Ungi cu unt forme de tarta, le tapetezi cu faina, pui aluatul de cartofi si le dai la cuptor pentru 25 de minute. Cat timp se coc tartele, speli spanacul, il fierbi 5 minute in apa clocotita cu sare,apoi il scurgi si il toci. Faci un sos alb din unt, faina si lapte pe care-l fierbi pe foc pana se ingroasa, il dai deoparte si-l lasi sa se raceasca. Amesteci sosul alb cu cascavalul ras si spanacul fiert si tocat si umplu tartele coapte.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.