Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
150 g cuscus
semintele de la 1 rodie
1/2 ardei gras verde, curatat de seminte si taiat cubulete
1/2 ardei gras galben, curatat de seminte si taiat cubulete
1/2 ardei gras rosu, curatat de seminte si taiat - cubulete
3 cepe verzi, tocate
1 morcov, curatat si taiat cubulete
0 bucata de castravete, curatat de seminte sitaiat cubulete
20 masline, feliate
400 ml suc de portocala
2 lingurite de pasta harissa, sau dupa gust
patrunjel proaspat, tocat
sare
piper negru, proaspat macinat
Mod de Preparare: Se amesteca sucul de portocala cu pasta harissa. Se toarna mixtura peste cuscus, intr-un castron. Se lasa cuscusul la inmuiat, circa 15-20 de minute. Se amesteca apoi cuscusul rehidratat cu ardei grasi, morcov, ceapa verde, masline si castravete. Se sareaza si se pipereaza. Se presara cu seminte de rosie si patrunjel tocat si se serveste. Pasta harissa se gaseste uneori in supermarket. Daca nu dati de ea, nu va panicati; inlocuiti-o, pur si simplu, cu 2 lingurite de pasta de ardei iute, sau cu 1 lingurita de sos Tabasco.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.