Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
5 morcovi
400 g boabe de mazăre
1 ceapă
1 lingură unt
1 lingură ulei
sare
piper
100 ml smântână pentru gătit
Mod de preparare: Speli morcovii, îi cureți și îi tai cubulețe. Speli mazărea și o pui la fiert în apă clocotită cu sare, 10-15 minute, o scurgi bine, dar păstrezi apa. Într-o tigaie încăpătoare, torni uleiul, adaugi untul, amesteci, iar când s-a topit, pui ceapa tăiată cubulețe, sare și piper, după gust. Când ceapa devine sticloasă, adaugi morcovii, amesteci și torni din apa în care a fiert mazărea. Lași să se înmoaie ușor, apoi răstorni și mazărea, dacă este nevoie mai torni puțină apă de la mazăre. După ce s-au înmuiat legumele, torni smântâna și mai fierbi aproximativ 15 minute. Dai deoparte și poți servi.
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.