Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
10 caise
100 gr de făină
80 gr migdale macinate
40 gr zahăr
100 gr de unt rece
Mod de Preparare: Spălați și tăiați caisele în jumătate. Scoateți sâmburii. Prăjiți caisele pe interior într-o tigaie la foc mic/mediu, timp de aproximativ 10 minute. Amestecați făina, făina de migdale și zahărul. Adăugați untul rece tăiat bucățele mici și mărunțiți cu degetele. Întindeți caisele în vas/formă. Acoperiți cu crumble făcut mai sus. Coaceți timp de 35 până la 45 de minute, la 180°C.
- Dați-mi și mie două pahare cu vin!
Fata de la bar întreabă:
- La 2 lei?
- Nu... uitându-se către prietenul său... La doi bețivani!!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.