Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
200 gr liguine (sau alte paste lungi)
1 lămâie-netratată
30 gr de unt
80 gr parmezan ras
Câteva crenguțe de pătrunjel cu frunze plate
Sare
Piper
Mod de Preparare: Se pune la fiert o oală mare cu apă și sare. Între timp, curățați toată lămâia (nu partea albă pentru că este amară) și recuperați zeama. Când apa fierbe, aruncați liguinele în oală Topiți untul în tigaie. Adăugați un polonic din apa în care au fiert pastele în aceeași tigaie pentru a îngroșa sosul și a crea o emulsie. Adăugați parmezanul în sos (păstrați o cantitate mică pentru decor), coaja de lămâie și sucul de lămâie. Adăugați sare și piper. Adăugați pastele în tigaia cu sosul, cu 2 minute înainte de sfârșitul timpului de gătire indicat pe ambalaj. Este gata când începeți să obțineți o textură cremoasă. Aranjați pastele pe farfurie, adăugați pătrunjelul cu frunze plate tocat anterior, restul de parmezan și savurați!
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.